• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Ιδού το νέο Mitsubishi Eclipse Cross

Χαρακτηριστικά στοιχεία ταυτότητας στη σχεδίαση του μοντέλου, κυρίως στο εμπρός του μέρος.

Πίσω, ξεχωρίζει το μεγάλο οριζόντιο LED φωτιστικό σώμα.

Mitsubishi Eclipse Cross

7.358 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 28/2/2017

Αποκαλύφθηκε, μετά από μία σειρά teasers, το νέο Mitsubishi Eclipse Cross, το οποίο επαναφέρει ένα ιστορικό όνομα για την εταιρεία σε μία εντελώς νέα ενσάρκωση.

Μετά από κάποια λιτά teasers, ήρθε και η ώρα της επίσημης αποκάλυψης για το Mitsubishi Eclipse Cross. To νέο μοντέλο θα εμφανιστεί και στην Γενεύη, στο μεγάλο σαλόνι αυτοκινήτου που θα γίνει μόλις σε λίγες ημέρες και θα κάνει το ντεμπούτο του στις ευρωπαϊκές αγορές το φθινόπωρο.
 


Το νέο SUVείναι και το πρώτο από την Mitsubishi, μετά την εξαγορά της από την Nissan. Το νέο Eclipse Cross παρέμεινε πιστό στις γραμμές των XR-PHEV concepts, που παρουσιάστηκαν το 2013 και το 2015. Στην εμφάνισή του, κυριαρχούν στοιχεία χαρακτηριστικά για την ταυτότητα της εταιρείας, όπως το σχήμα της μάσκας, η τοποθέτηση και το σχήμα των προβολέων, ενώ το μοντέλο θα φέρει και φωτιστικά LED στο πίσω μέρος, σε οριζόντια διάταξη.

Μηχανικά, το νέο μοντέλο θα εξοπλίζεται με νέους κινητήρες, στους οποίους θα περιλαμβάνεται ένα σύνολο 1,5 λίτρων βενζίνης, με turbo και άμεσο ψεκασμό και ένα κιβώτιο CVT με χειροκίνητη λειτουργία 8 σχέσεων. Ακόμη, θα δούμε έναν κινητήρα diesel 2,2 λίτρων που θα συνδυαστεί με κιβώτιο 8 σχέσεων και έχει σχεδιαστεί αποκλειστικά για το μοντέλο.

Το νέο Eclipse Cross θα εξοπλιστεί με αυτόματη τετρακίνηση, η οποία θα μεταβάλλει την συμπεριφορά της ανάλογα με τις συνθήκες οδήγησης και θα επεμβαίνει στα φρένα και στην κατανομή της ροπής ανάμεσα στους 4 τροχούς. Στο εσωτερικό, οι επιβάτες θα απολαμβάνουν συστήματα διασύνδεσης με smartphones και touchpad controller, ενώ ο οδηγός θα έχει ενδείξεις τύπου HUD που θα προβάλλει ενδείξεις στο παρμπρίζ.
 
 

10 διαθέσιμα άρθρα για MITSUBISHI  ECLIPSE CROSS

 
Σχολιάστε την είδηση 1 σχόλια