" />
  • Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Οργανώθηκε μια φωτογράφηση της A45 AMG στις ακτές του Κέιπ Τάουν της Ν. Αφρικής, όπου το μπλε απόχρωσης αμάξι δείχνει ακόμα πιο όμορφο, σε βαθμό που να δικαιολογεί το χαρακτηρισμό «μπλε μαγεία».

Στο τελικό αισθητικό αποτέλεσμα βοήθησαν και οι τροχοί των 20 ιντσών Vossen VFS2, της εταιρείας δηλαδή που διοργάνωσε το όλο event.

Με την κορυφαία αναλογία των 180 αλόγων/λίτρο, δεν είναι περίεργο που ολοκληρώνει τη διαδικασία του 0-100 σε μόλις 4,6 δλ.

Μπορεί η ομορφιά να είναι υποκειμενική, αλλά η Mercedes-Benz A45 AMG είναι δίχως αμφιβολία ένα από τα πιο «καυτά» μικρομεσαία hatchback της αγοράς.

Μπλε μαγεία

Διαβάστηκε από 5492 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 11/5/2015

Φέροντας μια όμορφη μπλε απόχρωση, φορώντας τροχούς 20 ιντσών Vossen VFS2 και έχοντας ως φόντο τις μαγευτικές ακτές του Κέιπ Τάουν, η Mercedes-Benz A45 AMG δικαιολογεί το χαρακτηρισμό «μπλε μαγεία».

 
Μπορεί η ομορφιά να είναι υποκειμενική, αλλά η Mercedes-Benz A45 AMG είναι δίχως αμφιβολία ένα από τα πιο «καυτά» μικρομεσαία hatchback της αγοράς. Ο χαρακτηρισμός αυτός έχει να κάνει τόσο με τη μορφή της όσο και από τις επιδόσεις της, οι οποίες απορρέουν από τον 2λιτρο turbo κινητήρα των 360 ίππων και των 450 Nm ροπής. Βλέπετε, με την κορυφαία αναλογία των 180 αλόγων/λίτρο, δεν είναι περίεργο που ολοκληρώνει τη διαδικασία του 0-100 σε μόλις 4,6 δλ.

Σαν να μην έφταναν τα παραπάνω, οργανώθηκε μια φωτογράφηση του μοντέλου στις ακτές του Κέιπ Τάουν της Ν. Αφρικής, όπου η μπλε απόχρωσης A45 AMG δείχνει ακόμα πιο όμορφη, σε βαθμό που να δικαιολογεί το χαρακτηρισμό «μπλε μαγεία». Στο τελικό αισθητικό αποτέλεσμα βοήθησαν και οι τροχοί των 20 ιντσών Vossen VFS2, της εταιρείας δηλαδή που διοργάνωσε το όλο event.

Δείτε, λοιπόν, τη μικρομεσαία Mercedes τόσο σε φωτογραφίες όσο και στο σχετικό video που ακολουθεί: