3 φωτογραφίες »

Nέα Alfa Romeo Giulietta 110 Edizione με 240 άλογα

6.573 Επισκέψεις στο άρθρο (10/2/2021)

Στην Ευρώπη η Giulietta δεν είναι διαθέσιμη αλλά στο Μεξικό, το ιταλικό hatchback ζει και βασιλεύει, λαμβάνοντας τώρα και μια νέα ειδική έκδοση με 240 άλογα.


Μπορεί η παραγωγή της Alfa Romeo Giulietta να έχει σταματήσει εδώ και καιρό για την αγορά της Ευρώπης, ωστόσο το ιταλικό hatchback, όχι μόνο, συνεχίζει την καριέρα του στο Μεξικό, αλλά το κάνει και σε μια νέα ειδική έκδοση με όνομα 110 Edizione.

Στο μηχανοστάσιο της Giulietta 110 Edizione είναι τοποθετημένος ένας τούρμπο τετρακύλινδρος κινητήρας 1,75 λίτρων με την απόδοσή του να φτάνει τα 240 άλογα και 340 Νm ροπής (όσο απέδιδε στην έκδοση Quadrifogliο Verde). Το μοτέρ συνεργάζεται με ένα αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη 6 σχέσεων που στέλνει την κίνηση αποκλειστικά στους εμπρός τροχούς. Το σπριντ από στάση έως τα 100 χλμ./ώρα γίνεται σε 6,0 δευτερόλεπτα ενώ η μέγιστη τελική ταχύτητα ορίζεται στα 244 χλμ./ώρα.

Το αυτοκίνητο στην έκδοση αυτή προσφέρεται μόνο σε Red Competizione Τricapa ή Opaque γκρι χρώμα και εξοπλίζεται επίσης με φώτα xenon με σκούρο φινίρισμα, LED πίσω φώτα, μαύρες λεπτομέρειες στο αμάξωμα, πίσω αεροτομή από ανθρακόνημα, ειδικό φινίρισμα στα χερούλια των θυρών, κόκκινη γραμμή κάτω από την πλατιά γρίλια χαμηλά, Brembo φρένα με κόκκινες δαγκάνες και τέλος, «πατάει» πάνω σε 18 ιντσών ζάντες αλουμινίου.

Στο εσωτερικό, η έκδοση προσφέρει μπροστινά καθίσματα με επιπλέον ενίσχυση σε σχέση με την Veloce, με επένδυση από Alcantara και κόκκινες λεπτομέρειες. Το έμβλημα της φίρμας είναι ραμμένο στα προσκέφαλα ενώ ο στάνταρ εξοπλισμός περιλαμβάνει οθόνη αφής 7 ιντσών, πίσω κάμερα και σύστημα ήχου Alpine.

H τιμή της έκδοσης είναι 759.000 πέσος ή 31.300 ευρώ.
 

Hyundai
4green