5 φωτογραφίες »

Το μοντέλο παραγωγής κυκλοφόρησε μόλις εννέα μήνες μετά την ανακοίνωση του.

Νέα Aston Martin Callum Vanquish 25 by R-Reforged

2.318 Επισκέψεις στο άρθρο (23/7/2020)

Ο διάσημος, πρώην σχεδιαστής της Jaguar, Ian Callum ένωσε τις δυνάμεις του με την ελβετική εταιρεία R-Reforged και αποκάλυψαν το μοντέλο παραγωγής της Aston Martin Callum Vanquish 25 by R-Reforged, η οποία αποτελεί το πρώτο τους κοινό έργο.

Το μοντέλο παραγωγής κυκλοφόρησε μόλις εννέα μήνες μετά την ανακοίνωση του, με την παραγωγή να ακολουθεί εξίσου γρήγορα, καθώς έχει προγραμματιστεί για τον προσεχή Σεπτέμβρη. Σε σύγκριση με το πρωτότυπο που παρουσιάστηκε πέρυσι, η Aston Martin Callum Vanquish 25 διαθέτει αναθεωρημένο εσωτερικό, περισσότερες επιλογές επένδυσης αλλαγές στο σύστημα ανάρτησης και στο σύστημα μετάδοσης κίνησης.  
 
Αξίζει να σημειωθεί πως σε σύγκριση με το αυτοκίνητο δωρητή, την αυθεντική Aston Martin Vanquish που κατασκευάστηκε μεταξύ 2001 και 2007, το Callum Vanquish 25 διαθέτει πάνω από 350 αλλαγές μηχανικής, υλικών και σχεδιασμού. Όπως προαναφέραμε κάποιες από αυτές τις αλλαγές αφορούν την ανάρτηση, η διαδρομή της οποία έχει πλέον μικρύνει, μειώνοντας παράλληλα την απόσταση του αυτοκινήτου από το έδαφος κατά 10 χιλιοστά. Το σύστημα διεύθυνσης έχει επίσης βελτιωθεί χάρη στην τοποθέτηση ενός πιο λεπτού τιμονιού, ενώ τοποθετημένο χαμηλότερα είναι και το κάθισμα με τους υπεύθυνους να αναφέρουν πως έχει βελτιωθεί η θέση οδήγησης.
 
Στο εξωτερικό οι μεγαλύτερες αλλαγές εντοπίζονται στους αναθεωρημένους προφυλακτήρες, τη μεγαλύτερη και χαμηλότερη γρίλια και τα νέα LED φωτιστικά σώματα στο πίσω μέρος. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα από πλήθος χρωμάτων και τρεις επιλογές ζαντών 20 ιντσών. Στο εσωτερικό υπάρχει δερμάτινη επένδυση, ενώ υπάρχουν και οι κόκκινες ραφές που δίνουν έξτρα έμφαση στο σπορ στοιχείο. Το αυτοκίνητο διαθέτει επίσης ένα σετ αποσκευών Mulberry.
 
Η ισχύς προέρχεται από έναν αναβαθμισμένο κινητήρα V12 5,9 λίτρων που προσφέρει 580 ίππους. Μόνο 25 μονάδες της Aston Martin Callum Vanquish 25 by R-Reforged θα κατασκευαστούν.

Mercedes
skoda