Μία πρώτη γεύση του επόμενο κεντρομήχανου μοντέλου της παρουσίασε στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης η Aston Martin, μέσω του πρωτότυπου Vanquish Vision.

Το μοντέλο παραγωγής της Aston Martin Vanquish Vision θα βρεθεί στη γκάμα της βρετανικής μάρκα, κάτω από τις Valkyrie και 003.

Η βρετανική αυτοκινητοβιομηχανία ανακοίνωσε επίσης ότι η Vanquish Vision Concept θα χρησιμοποιήσει ένα αλουμινένιο σασί.

Νέα Aston Martin Vanquish Vision Concept

1.924 Επισκέψεις στο άρθρο (5/3/2019)

Μία πρώτη γεύση του επόμενο κεντρομήχανου μοντέλου της παρουσίασε στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης η Aston Martin, μέσω του πρωτότυπου Vanquish Vision.

Το μοντέλο παραγωγής της Aston Martin Vanquish Vision θα βρεθεί στη γκάμα της βρετανικής μάρκα, κάτω από τις Valkyrie και 003 και όπως φαίνεται θα είναι άμεσα ανταγωνιστικό κόντρα στις Ferrari F8 Tributo και του McLaren 720S.
 
Η εταιρεία κατά την παρουσίαση του μοντέλου δεν έδωσε στη δημοσιότητα όλες όσες πληροφορίες θα θέλαμε, ωστόσο επιβεβαίωσε ότι θα διαθέτει μια έκδοση του νέου V6 κινητήρα της μάρκας που θα κάνει πρεμιέρα σε υπερτροφοδοτούμενη ήπια υβρδική μορφή στην 003.
 
Η βρετανική αυτοκινητοβιομηχανία ανακοίνωσε επίσης ότι η Vanquish Vision Concept θα χρησιμοποιήσει ένα αλουμινένιο σασί, κάτι που θα επιτρέψει στη μάρκα να τιμολογήσει το όχημα σε επίπεδο παρόμοιο με τους αντιπάλους της και όχι πιο ακριβά κάτι που θα συνέβαινε αν το σασί ήταν από ίνες άνθρακα.
 
Σε ότι αφορά το σχεδιασμό η Aston Martin Vanquish Vision Concept μοιράζεται κάποια από τα χαρακτηριστικά της Valkyrie. Αυτό είναι ιδιαίτερα εμφανές στο εμπρόσθιο τμήμα του οχήματος, όπου υπάρχουν παρόμοιοι προβολείς οβάλ σχήματος, καθώς ένας παρόμοιος αεροδυναμικός μπροστινός προφυλακτήρας και ένα σπλίτερ. Στο πίσω μέρος, το supercar χαρακτηρίζεται από τις δύο απολήξεις του συστήματος εξάτμισης που βρίσκονται δεξιά και αριστεράς του λογότυπου.

Hyundai
vw