Η Bentley Continental GT Number 9 της Mulliner θα γίνει διαθέσιμη σε δύο χρώματα: Viridian πράσινο ή Beluga μαύρο.

Αλλαγές στα μηχανικά σύνολα δεν έχουν λάβει χώρα.

Kάθε ένα από τα 100 αυτοκίνητα θα φέρουν ένα κομμάτι ξύλου.

Nέα Bentley Continental GT Number 9

2.393 Επισκέψεις στο άρθρο (5/3/2019)

Ένα κομμάτι ξύλου παρμένο από το αγωνιστικό «Blower» συνδέει αυτή την ειδική έκδοση της Bentley Continental GT με την μεγάλη κληρονομιά της εταιρείας.

Το ντεμπούτο της στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης έκανε η Bentley Continental GT Number 9 της Mulliner. Η έκδοση αυτή του πολυτελούς αυτοκινήτου θα γίνει διαθέσιμη μόνο για 100 μονάδες και είναι εμπνευσμένη από την αγωνιστική κληρονομιά της μάρκας και το θρυλικό «Βlower» που συμμετείχε στον αγώνα του Le Mans.

Kάθε ένα από τα 100 αυτοκίνητα θα φέρουν ένα κομμάτι ξύλου παρμένο από το παραπάνω αγωνιστικό, σε περίοπτη θέση ψηλά πάνω στην κεντρική κονσόλα, που λαμβάνει με την σειρά της μοναδικό αλουμινένιο φινίρισμα με την ονομασία Engine Spin. To φινίρισμα αυτό ήταν ιδιαίτερα δημοφιλές, σύμφωνα με όσα αναφέρει η μάρκα, στα αγωνιστικά αυτοκίνητα κατά τις δεκαετίες του 1920 και του 1930 και θα συνδυάζεται αρμονικά με τα χρώματα Cumbrian Green και Beluga heritage που γίνονται διαθέσιμα για τις υπόλοιπες δερμάτινες επενδύσεις στα καθίσματα, τις θύρες κτλ.
 
Όσον αφορά την εξωτερική εμφάνιση, η Bentley Continental GT Number 9 της Mulliner θα γίνει διαθέσιμη σε δύο χρώματα: Viridian πράσινο ή Beluga μαύρο και το αμάξωμα θα φέρει πάνω τους αρκετά εμβλήματα με το χαρακτηριστικό «Νο.9». Τέλος, το μοντέλο θα πατά σε μοναδικές 21 ιντσών ζάντες αλλά θα έχει και μια σειρά από λεπτομέρειες από ανθρακόνημα που θα το κάνουν να ξεχωρίζει από το «απλό» μοντέλο.

Αλλαγές στα μηχανικά σύνολα δεν έχουν λάβει χώρα, άρα κάτω από το καπό θα βρίσκεται ο ίδιος twin-turbo κινητήρας των 6,0 λίτρων. Ο οδηγός έχει στη διάθεσή του 635 ίππους και τη θηριώδη ροπή των 900 Nm, τα 0-100 χλμ./ώρα έρχονται σε μόλις 3,7 δευτερόλεπτα, με τη μέγιστη ταχύτητα να φτάνει τα 333 χλμ./ώρα.
 
 
 

Mercedes
moto