Η σχεδίαση του CT4-V έχει πολλά κοινά στοιχεία με το μεγαλύτερο CT5 .

Η εταιρεία δεν έχει αποκαλύψει τι περιλαμβάνει ο εξοπλισμός.

Nέα Cadillac CT4-V

2.145 Επισκέψεις στο άρθρο (31/5/2019)

Η Cadillac, περιέργως, αποφάσισε να αποκαλύψει την έκδοση επιδόσεων του σπορ σεντάν, πριν λανσάρει τις βασικές τους εκδόσεις. Γνωρίστε την.

Στην επίσημη παρουσίαση του CT4-V προχώρησε η Cadillac. Πρόκειται για την έκδοση επιδόσεων του CT4 που ακόμα δεν έχει αποκαλυφθεί, αφού η αμερικανική εταιρεία θα το κάνει αυτό μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

Το σπορ σεντάν έχει κάτω από το καπό έναν υπερτροφοδοτούμενο 4κύλινδρο κινητήρα 2,7 λίτρων απόδοσης 320 ίππων και 500 Νm ροπής, κάτι που σημαίνει πως υπολείπεται αρκετά του ATS-V σεντάν που έχει κληθεί να αντικαταστήσει. Πάντως, η μάρκα υπόσχεται πως το σεντάν είναι αρκετά «στριφτερό», χάρη στην σχεδόν τέλεια κατανομή βάρους 50:50 που έχει το νέο μοντέλο. Η ισχύς στέλνεται είτε στους πίσω είτε και στους τέσσερις τροχούς μέσω ενός 10τάχυτου αυτόματου κιβωτίου.

 
Η σχεδίαση του CT4-V έχει πολλά κοινά στοιχεία με το μεγαλύτερο CT5 κυρίως στην σχεδίαση των φωτιστικών σωμάτων και της γρίλιας στο εμπρός μέρος. Η εταιρεία δεν έχει αποκαλύψει τι περιλαμβάνει ο εξοπλισμός αλλά η V έκδοση επιδόσεων λέγεται πως θα εξοπλίζεται με το Super Cruise αυτόνομο σύστημα οδήγησης της μάρκας.

Μέχρι στιγμής, δεν έχει γίνει γνωστός ο λόγος γιατί η Cadillac αποφάσισε να παρουσιάσει την έκδοση επιδόσεων V πιο νωρίς από το «απλό» CT4 παραγωγής. Η απόφαση αυτή εγείρει ερωτήματα, αφού, όπως είναι γνωστό, δεν είναι κάτι που συνηθίζεται από τις εταιρείες κατασκευής αυτοκινήτων. Όπως και να έχει, η φίρμα ανακοινώνει πως το CT4-V θα λανσαριστεί το επόμενο έτος.
 

NEO TRANSPORTER
test center