Και η νέα Corvette ZR1 convertible διαθέτει τον ίδιο υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα LT5 V8 6.2 λίτρων.

Όσον αφορά στις επιδόσεις, η εταιρεία υπόσχεται ότι φτάνει τα 96 χλμ./ώρα από στάση σε μόνο 3 δευτερόλεπτα.

Νέα Chevrolet ZR1 cabrio

2.013 Επισκέψεις στο άρθρο (29/11/2017)

Tην cabrio εκδοχή της νέας ZR1 παρουσίασε η Chevrolet στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Los Angeles. Πάρτε μάτι!

Σχεδόν δύο εβδομάδες μετά την παρουσίαση της νέας Chevrolet Corvette ΖR1, η αμερικάνικη αυτοκινητοβιομηχανία αποκάλυψε και την cabrio εκδοχή του στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Los Angleles.

Αυτό είναι το πρώτο convertible ZR1 που κατασκευάστηκε από την Chevrοlet, αν εξαιρεθεί το πρώτης γενιάς μοντέλο που έκανε ντεμπούτο πίσω στο 1970, με την εταιρεία να προσπαθεί να κρατήσει χαμηλά το βάρος με μόλις 27 κιλα παραπάνω, για να μην μείνει πίσω τόσο σε επιδόσεις όσο και σε κράτημα σε σχέση με το coupe «αδερφάκι» του.
 
Και η νέα Corvette ZR1 convertible διαθέτει τον ίδιο υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα LT5 V8 6.2 λίτρων, ο οποίος προσφέρει 765 ίππους και 968 Nm ροπής και συνδέεται με ένα 7τάχυτο χειροκίνητο κιβώτιο, ενώ υπάρχει και η επιλογή ενός αυτόματου 8τάχυτου. Όσον αφορά στις επιδόσεις, η εταιρεία υπόσχεται ότι φτάνει τα 96 χλμ./ώρα από στάση σε μόνο 3 δευτερόλεπτα.

Ο αρχιμηχανικός της Corvette, κ. Τadge Juechter δήλωσε: « H ZR1 convertible δεν κάνει συμβιβασμούς. Χάρη στην κατασκευή του, το σύστημα ανάρτησης και στο coupe και στο cabrio είναι το ίδιο, εννοώντας ότι η ZR1 convertible προσφέρει τις ίδιες επιδόσεις και μέγιστη ταχύτητα που φτάνει τα 322 χλμ./ώρα».

Τέλος προσφέρεται η δυνατότητα αγοράς ενός προαιρετικού πακέτου με την ονομασία ZTK, που περιλαμβάνει επιπλέον ένα μπροστινό σπλίτερ και μία πιο μεγάλη ρυθμιζόμενη αεροτομή, που παρέχει 430 κιλά περισσότερη κάθετη δύναμη, ενώ περιλαμβάνει επίσης ελαστικά Michelin Pilot Sport Cup 2.

Η τιμή του για την αγορά των ΗΠΑ φτάνει τα 123.995 δολάρια (104.302 ευρώ).

SPRING CHECK MERCEDES
test center