3 φωτογραφίες »

Το νέο μοντέλο διαθέτει τον V10 κινητήρα 5,2 λίτρων και κιβώτιο ταχυτήτων διπλού συμπλέκτη επτά σχέσεων.

Νέα Lamborghini Huracan Evo RWD Spyder

2.925 Επισκέψεις στο άρθρο (8/5/2020)

Η Lamborghini δεν έχει παρά λίγες ημέρες που επέστρεψε σε κανονικούς ρυθμούς εργασίας, αλλά αυτό ήταν αρκετό για να παρουσιάσει τη νέα Huracan Evo RWD Spyder.


Όπως εύκολα γίνεται αντιληπτό η νέα πρόταση της ιταλικής μάρκας πρόκειται για ένα πισωκίνητο μοντέλο, το οποίο τοποθετείται μαζί με τις τρεις υπάρχουσες σκληροπυρηνικές εκδόσεις της Lamborghini Huracan (χωρίς το όνομα Performante), της τετρακίνητης και πισωκίνητης  Evo coupe, αλλά και της τετρακίνητης κάμπριο.
 
Το νέο μοντέλο διαθέτει τον  V10 κινητήρα 5,2 λίτρων και κιβώτιο ταχυτήτων διπλού συμπλέκτη επτά σχέσεων. Η ισχύς σε σχέση με την αδελφή της δεν αλλάζει. Ως εκ τούτου 610 ίπποι και 560 Nm ροπής οδηγούνται στον πίσω άξονα. Αυτό της επιτρέπει να κάνει το 0-100 χλμ./ώρα σε 3,5 δευτερόλεπτα, ενώ η τελική ταχύτητα οροθετείται στα 324 χλμ./ώρα.
 
Η Huracan Evo RWD Spyder διαθέτει μία ηλεκτρικά ανοιγόμενη μαλακή οροφή που χρειάζεται 17 δευτερόλεπτα για να ανοίξει ή να κλείσει, σε ταχύτητες έως 50 χλμ./ώρα. Φυσικά τα χρώματα που μπορούν να την κοσμήσουν είναι πολλά και διαφορετικά έτσι ώστε να πετυχαίνεται το επιθυμητό χρωματικό αποτέλεσμα για κάθε ιδιοκτήτη. Όσον αφορά τους τροχούς, ένα σετ ζαντών 19 ιντσών με ελαστικά Pirelli P Zero είναι στάνταρ, αλλά οι αγοραστές μπορούν να επιλέξουν μεγαλύτερες ζάντες 20 ιντσών και κεραμικά φρένα.
 
Η διάταξη της καμπίνας δεν αλλάζει σε σχέση με το hardtop μοντέλο όντας εξοπλισμένη με οθόνη αφής 8,4 ιντσών για το σύστημα ψυχαγωγίας και ενημέρωσης με συνδεσιμότητα στο Apple CarPlay, ενώ το βάρος της ανέρχεται στα 1.509 κιλά.
 
Το προτεινόμενο κόστος απόκτησης από τη φίρμα στην αγορά της Ευρώπης ανέρχεται στις 175.838 ευρώ.

Toyota
Audi