Η ισχύς πηγάζει από τον ίδιο V10 ατμοσφαιρικό κινητήρα.

Oι πρώτες παραδόσεις θα ξεκινήσουν τον φετινό Απρίλιο.

Οι μηχανικοί βελτίωσαν την αεροδυναμική απόδοση της Huracan.

Την παράσταση κλέβει η 8,4 ιντσών οθόνη αφής.

Nέα Lamborghini Huracan Evo με 640 PS

3.436 Επισκέψεις στο άρθρο (7/1/2019)

Tην ανανεωμένη Huracan παρουσίασε η Lamborghini μετά από μια σειρά από teaser τις τελευταίες μέρες, προσφέροντας στο μοντέλο ελαφρώς διαφοροποιημένη εμφάνιση και επιδόσεις… Performante.

H μάρκα κάνει γνωστό πως η facelift αυτή Huracan θα γίνεται γνωστή με το όνομα Evo που θα την συνοδεύει, θέλοντας να δείξει πως πρόκειται για την άμεση εξέλιξη του supercar.

Ξεκινώντας από το κινητήριο σύνολο, η ισχύς πηγάζει από τον ίδιο V10 ατμοσφαιρικό κινητήρα χωρητικότητας 5,2 λίτρων με απόδοση που φτάνει τώρα τα 640 άλογα στις 8.000 σ.α.λ. και τα 600 Νm ροπής 6.500 σ.α.λ., πράγμα που δίνει την δυνατότητα στο supercar να επιταχύνει από στάση στα 100 χλμ./ώρα σε μόλις 2,9 δευτερόλεπτα (0,3 δευτ. πιο γρήγορα από πριν), με την μέγιστη τελική ταχύτητα να υπολογίζεται στα 325 χλμ./ώρα.
 
Η εταιρεία κάνει επίσης γνωστό ότι οι μηχανικοί βελτίωσαν την αεροδυναμική απόδοση της Huracan έως και πέντε φορές σε σχέση με το πρώτης γενιάς μοντέλο, αυξάνοντας μεταξύ άλλων την κάθετη δύναμη που παράγεται, υιοθετώντας τετραδιεύθυνση, σύστημα torque vectoring για καλύτερη πρόσφυση στις στροφές, αναβαθμισμένη ανάρτηση και εξελιγμένο σύστημα τετρακίνησης που μπορεί να στείλει όλη την ισχύ σε έναν μόνο τροχό.

Οι αλλαγές στην εμφάνιση είναι μικρές και αφορούν περισσότερο τους εμπρός και πίσω προφυλακτήρες που προσφέρουν τα μέγιστα στην καλύτερη αεροδυναμική απόδοση του αυτοκινήτου χάρη στην τοποθέτηση μεγαλύτερων αεραγωγών. Σημαντικότερες είναι οι αλλαγές που λαμβάνουν χώρα στην καμπίνα, με την παράσταση να κλέβει η 8,4 ιντσών οθόνη αφής του υποστηρίζει το σύστημα infotainment και άλλες επιλογές εξατομίκευσης, όπως το ύψος των καθισμάτων και ο κλιματισμός. Aκόμα, υπάρχει επένδυση από δέρμα Alcantara ενώ πολλά μέρη είναι κατασκευασμένα από ανθρακόνημα.

Oι πρώτες παραδόσεις θα ξεκινήσουν τον φετινό Απρίλιο με τις τιμές να ξεκινούν από 261.274 δολάρια (229.127 ευρώ) ή 165.256 λίρες Αγγλίας (183.560 ευρώ) χωρίς φόρους.
 

peugeot
citroen