3 φωτογραφίες »

Η Lotus τιμά τον αγώνα Bathurst 12 Hour και το κάνει μέσω μίας νέας έκδοσής της Elise.

Νέα Lotus Elise Cup 250 Bathurst Edition

3.227 Επισκέψεις στο άρθρο (12/2/2020)

Η Lotus τιμά τον αγώνα Bathurst 12 Hour και το κάνει μέσω μίας νέας έκδοσής της Elise, η οποία πήρε την ονομασία του.

Η Elise Cup 250 Bathurst Edition, είναι ένα μοντέλο που δημιουργήθηκε προς τιμήν του αυστραλιανού αγώνα και για αυτό ακριβώς το λόγο απευθύνεται αποκλειστικά στους αγοραστές της Ωκεανίας. Μάλιστα η εν λόγω αγορά αποτέλεσε για τη μάρκα την 6η μεγαλύτερη για το 2019.
 
Το σπορ αυτοκίνητο διαθέτει κάποιες μικρές ενημερώσεις, όπως τα σήματα της πίστας που κοσμούν το εξωτερικό, μαύρες ζάντες αλουμινίου, αλλά και μία μικρή ταμπέλα που θα αναγράφεται ο αριθμός της μονάδας. Από κει και πέρα φαίνεται πως δεν υπάρχουν άλλες αλλαγές.
 
Ως εκ τούτου, στα μηχανικά σύνολα ο τετρακύλινδρος υπερτροφοδοτούμενος κινητήρας 1,8 λίτρων, απόδοσης 246 ίππων και 250 Nm ροπής παραμένει σταθερός. Το μοτέρ στην κανονική Elise Cup 250 βάρους 931 κιλών, έχει τη δυνατότητα να την κάνει να φτάσει από στάση τα 100 χλμ./ώρα σε 4,3 δευτερόλεπτα, ενώ η τελική ταχύτητα ανέρχεται στα 248 χλμ./ώρα.
 
Πληροφορίες σχετικά με το ποσό που θα πρέπει να πληρώσουν οι Αυστραλοί για να την αποκτήσουν δε δόθηκαν στη δημοσιότητα.

Ακολουθήστε το autotriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις, στο Autotriti.gr
MERCEDES TA 2X
Εκθεση Αυτοκινήτου. Οικονομία στην κατανάλωση. Βρές υβριδικά, ηλεκτρικά, LPG/CNG, plug-in. Τι ισχύει για μεταχειρισμένα και diesel