Η νέα Mercedes GLB θα αποκαλυφθεί αυτό το καλοκαίρι.

Ισχύ στο concept δίνει ο γνώριμος Μ260 4κύλινδρος τούρμπο κινητήρας των 2,0 λίτρων.

Η νέα Mercedes GLB θα αποκαλυφθεί αυτό το καλοκαίρι.

Ο εσωτερικός διάκοσμος υιοθετεί την σχεδίαση που έχουμε δει και στα άλλα καινούρια μοντέλα της μάρκας.

Nέα Mercedes Concept GLB (+video)

2.199 Επισκέψεις στο άρθρο (15/4/2019)

Mικρές είναι οι διαφορές του concept με την GLB παραγωγής που θα παρουσιαστεί επίσημα σε λίγους μήνες.

Το ντεμπούτο του στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Σαγκάης έκανε το Concept GLB θέλοντας να δώσει μια πρώτη καλή γεύση από το μοντέλο παραγωγής που θα τοποθετηθεί ψηλότερα από την GLA. 

Το μοντέλο υιοθετεί στην concept μορφή του περιπετειώδη χαρακτήρα χάρη στα off-road ελαστικά με τα οποία έχει εξοπλιστεί, στα μεγαλύτερα προστατευτικά στις ποδιές και στους θόλους των τροχών και στις μαύρες ράγες πάνω στην οροφή. Η γερμανική φίρμα ανακοινώνει διαστάσεις 4.634 χιλιοστά μήκος, 1.890 χλστ. πλάτος, 1.900 χλστ. ύψος και μεταξόνιο 2.829 χιλιοστών και κάνει γνωστό πως μπορεί να μεταφέρει έως και 7 επιβάτες.
 
Ο εσωτερικός διάκοσμος υιοθετεί την σχεδίαση που έχουμε δει και στα άλλα καινούρια μοντέλα της μάρκας, χαρακτηριστικό σημείο της οποίας είναι οι δύο μεγάλες οθόνες, μια για τον πίνακα οργάνων και μια για το υπερσύγχρονο MBUX σύστημα infotainment της Μercedes. H καμπίνα είναι κατασκευασμένη από υλικά υψηλής ποιότητας όπως δέρμα Nappa και Nubuk, ενώ το μάτι τραβούν οι πορτοκαλί ραφές στα καθίσματα, στο ταμπλό και στις θύρες.

Ισχύ στο concept δίνει ο γνώριμος Μ260 4κύλινδρος τούρμπο κινητήρας των 2,0 λίτρων με απόδοση 224 άλογα και 350 Nm ροπής σε συνεργασία με ένα αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη 8 σχέσεων που στέλνει την κίνηση και στους τέσσερις τροχούς.

Η νέα Mercedes GLB θα αποκαλυφθεί αυτό το καλοκαίρι.

PEIRAIOS LEASING
test center