Πρώτη επαφή με την νέα Skoda Fabia στην Ελλάδα
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Πρώτη επαφή με την νέα Skoda Fabia στην Ελλάδα

37.034 Επισκέψεις στο άρθρο (28/4/2022)

Μεγάλη και ευρύχωρη σε διαστάσεις, θέλει να «πιάσει» ένα ευρύ κοινό, έχει πολλές έξυπνες και πρακτικές λύσεις, ξεχάστε το προφίλ του φθηνού αυτοκινήτου που είχε, γιατί τώρα είναι κάτι το εντελώς νέο. Αυτά είναι τα πρώτα στοιχεία που ξεχωρίζουμε από την πρώτη επαφή μας με το τσεχικό μοντέλο.

Νέα γενιά, τελείως νέα λογική!

Την εμπορική της πορεία στην ελληνική αγορά έχει ξεκινήσει η νέα Skoda Fabia, και η ελληνική αντιπροσωπία μας προσκάλεσε ώστε να γνωρίσουμε από κοντά το νέος της μοντέλο, αλλά και να συζητήσουμε με τους ανθρώπους της Skoda.
 
Αυτό ίσως να είναι και το πιο σημαντικό, μιας και σύντομα θα δημοσιευθεί η αναλυτική δοκιμή του μοντέλου επί ελληνικού εδάφους, με όλα τα στοιχεία που συνοδεύουν κάθε TEST ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ που πραγματοποιεί το AuτοΤρίτη  (ανάμεσα σε αυτά: μετρήσεις χώρων επιβατών, μέτρηση χώρου αποσκευών, μέτρηση επιδόσεων και επιτάχυνσης κινητήρα, μέτρηση φρεναρίσματος, μέτρηση θορύβου στην καμπίνα μέτρηση πραγματικής κατανάλωσης σε συγκεκριμένο κύκλο διαδρομής, τεστ αποφυγής κινδύνου και πολλά ακόμη…).
 
Ελπίζουμε να σας τονώσαμε την περιέργεια και την αδημονία όσον αφορά τις μετρήσεις και τα τεχνικά χαρακτηριστικά της νέας Skoda Fabia (σ.σ. οι άνθρωποι της Skoda λένε «το» Fabia, όμως ακόμη δεν μας είναι τόσο εύηχο), για αυτό και παρακάτω θα αναφερθούμε σε αυτά που μας έκαναν πρώτη εντύπωση για το χαρακτήρα και προφίλ που θέλει να βγάλει προς τα έξω το νέο μέλος της Skoda.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Ευρύχωρη για επιβάτες & αποσκευές

Το πορτ-μπαγκάζ της έχει την ίδια χωρητικότητα με το VW Golf (380 λτ., το είδαμε ιδίοις όμμασι), στο πίσω κάθισμα κάθεσαι άνετα. Εν συντομία: η νέα Skoda Fabia είναι το μεγαλύτερο σε εξωτερικές διαστάσεις μοντέλο της κατηγορίας και στόχο έχει να προσελκύσει τους οικογενειάρχες που θέλουν χώρους. Θα συμφωνήσουμε πως οι χώροι θα είναι ένα από τα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματά της στην σκληρή μάχη που μαίνεται στην κατηγορία.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Toyota
moto