Νέα Toyota GR Corolla: 4κίνητη με 304 άλογα και εμφάνιση «τούμπανο»
18 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Νέα Toyota GR Corolla: 4κίνητη με 304 άλογα και εμφάνιση «τούμπανο»

37.116 Επισκέψεις στο άρθρο (1/4/2022)

Η κορυφαία GR Corolla παρουσιάστηκε με κάθε επισημότητα και είναι έτοιμη να κλέψει τις καρδιές των φίλων της Toyota χάρη στην ακραία και επιθετική της σχεδίαση και το ικανότατο 1.600άρι μοτέρ της.

Με 304 άλογα και 4κίνητη

Μετά από αρκετά teaser η Toyota παρουσίασε και επίσημα τη νέα GR Corolla, ένα σκληροπυρηνικό αυτοκίνητο που έρχεται να βάλει φωτιά στην κατηγορία των hot hatch χάρη στην  «πρησμένη» εξωτερική του εμφάνιση και το βαρβάτο κινητήριο σύνολο με το οποίο εξοπλίζεται. Η GR Corolla είναι το νέο μέλος της γκάμας της Gazoo Racing μετά την Supra, το GR Yaris και το GR 86 και όπως συνέβη και υπόσχεται μεγάλες συγκινήσεις σε όποιον έχει την τύχη να βρεθεί πίσω από το τιμόνι της.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

«Τούμπανο» σε εμφάνιση με πρησμένους θόλους & 2 μπούκες

H Toyota GR Corolla αποκτά πιο αθλητικό κορμί με συγκεκριμένες παρεμβάσεις στους προφυλακτήρες και τις καμπύλες της. To «παρών» δίνει ένας νέος προφυλακτήρας με μεγάλους αεραγωγούς και το λογότυπο GR στην μάσκα, που σε συνδυασμό με τα λεπτά LED φώτα δίνουν ένα επιθετικό look. Οι θόλοι των τροχών εμπρός και πίσω έχουν «πρηστεί» περισσότερο, στα μαρσπιέ δεσπόζει το λογότυπο «GR-FOUR» ενώ το πολεμοχαρές στυλ δένει με ζάντες 18 ιντσών που στο εσωτερικό τους φιλοξενούν τα δυνατά δισκόφρενα δια χειρός Gazoo Racing. Στο πίσω μέρος, η μαύρη αεροτομή στο τέλος της οροφής είναι μεγάλη, πιο χαμηλά και πλάι υπάρχει το έμβλημα GR, ενώ ο προφυλακτήρας είναι «φουσκωμένος» με δύο στρογγυλές απολήξεις και επιθετικότατο διαχύτη που κλέβει την παράσταση.

Με δύο ψηφιακές οθόνες και τρία mode τετρακίνησης

Ανοίγοντας την πόρτα του οδηγού, ο οδηγός θα συναντήσει μια 12,3 ιντσών ψηφιακή οθόνη για τον πίνακα οργάνων που ενημερώνει τον οδηγό για την ταχύτητα, την πίεση του turbo, την επιλεγμένη σχέση και το mode τετρακίνησης που έχει επιλεχτεί (υπάρχουν τρεις επιλογές (60:40, 50:50 και 30:70). Δίπλα, στο άνω άκρο της κεντρικής κονσόλας βρίσκεται μια οθόνη 8 ιντσών για το σύστημα infotainment της φίρμας με όνομα Toyota Audio Multimedia που προσφέρει το σύστημα Intelligent Assistant που μπορεί να ακούει στις εντολές του οδηγού, αφού πρώτα αυτός πει τις λέξεις «Hey, Toyota».

Συνέχεια του άρθρου >>>
FORD E-TRANSIT
OPEL