Η νέα αυτή ειδική έκδοση του μοντέλου ονομάζεται Tivoli Ultimate.

Όλα τα μοντέλα θα διατεθούν στην αγορά του Ηνωμένου Βασιλείου.

Στο εσωτερικό ο οδηγός σε σχέση με τα άλλα Tivoli, θα μπορεί να επωφεληθεί από το θερμαινόμενο τιμόνι.

Νέα ειδική έκδοση του SsangYong Tivoli

3.466 Επισκέψεις στο άρθρο (19/4/2018)

Μία νέα ειδική έκδοση του Tivoli παρουσίασε η SsangYong, η οποία προσφέρει επιπλέον άνεση και τεχνολογία αλλά και μικρές αλλαγές στην καμπίνα.

Η νέα αυτή ειδική έκδοση του μοντέλου ονομάζεται Tivoli Ultimate, και θα έχει περιορισμένο αριθμό κατασκευής μονάδων, καθώς μόλις 60 τέτοια αυτοκίνητα θα βγουν από τη γραμμή παραγωγής της εταιρείας και όλα θα διατεθούν στην αγορά του Ηνωμένου Βασιλείου.
 
Σε ότι αφορά τον κινητήρα, το Tivoli Ultimate θα παίρνει ισχύ από ένα μηχανικό σύνολο 1.6 λίτρων, το οποίο θα προσφέρει 126 ίππους και 160 Nm ροπής και θα συνδυαστεί με εξάρι κιβώτιο ταχυτήτων, είτε χειροκίνητο, είτε αυτόματο.
Στο εσωτερικό ο οδηγός σε σχέση με τα άλλα Tivoli, θα μπορεί να  επωφεληθεί από το θερμαινόμενο τιμόνι, αλλά και από το αεριζόμενα καθίσματα που βρίσκονται στον στάνταρ εξοπλισμό, ενώ σε ότι αφορά αλλαγές στο εξωτερικό του μοντέλου, βλέπουμε να LED φώτα ομίχλης να έχουν πάρει μια νέα μορφή.
 
Από κει και πέρα αξίζει να σημειωθεί πως εκτός από ένα προαιρετικό στυλιστικό πακέτο, το οποίο μεταξύ άλλων προσφέρει διαφορετικό χρωματισμό στην αεροτομή και τα καπάκια των καθρεφτών, η εταιρεία αναφέρει πως τα 60 μοντέλα θα είναι εξοπλισμένα με αρκετά συστήματα υποβοήθησης οδηγού, ενώ στο στάνταρ εξοπλισμό βρίσκεται και ένα σύστημα infotainment που συνδυάζεται με επτά ιντσών οθόνη, όπου δίνεται η δυνατότητα δορυφορικής πλοήγησης, σύνδεσης με Bluetooth, ενώ στην ίδια οθόνη μπορεί κάνεις να δει τι γίνεται πίσω του μέσω της κάμερας οπισθοπορείας.
 
Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως οι τιμές κυμαίνονται από 17.495 έως 18.745 λίρες (περίπου 20.000 έως 21.500 ευρώ)

Mercedes
test center