Με άτοκο διακανονισμό και από  183 ευρώ το μήνα μπορεί να αποκτηθεί το Citroen C1, που διατίθεται πλέον και στην πλούσια έκδοση Flair 68 HP.

Με άτοκο διακανονισμό και από 183 ευρώ το μήνα μπορεί να αποκτηθεί το Citroen C1, που διατίθεται πλέον και στην πλούσια έκδοση Flair 68 HP.

Νέα έκδοση Flair και άτοκη χρηματοδότηση για το C1

6.151 Επισκέψεις στο άρθρο (3/5/2017)

Με μηδενικό επιτόκιο, αλλά και με νέα πλούσια έκδοση εξοπλισμού Flair είναι πλέον διαθέσιμο το μίνι Citroen C1, που αποκτά συγκριτικό πλεονέκτημα έναντι του ανταγωνισμού του.

Η Citroen σχεδίασε ένα πακέτο προωθητικών ενεργειών με σκοπό την ευκολότερη απόκτηση του Citroen C1, το οποίο ήδη κατέχει ένα σημαντικό μερίδιο αγοράς όντας μια από τις πιο ολοκληρωμένες προτάσεις στην κατηγορία των μίνι. Έτσι είναι πλέον διαθέσιμη μια νέα έκδοση του μοντέλου με την ονομασία Flair 68 HP, η οποία χαρακτηρίζεται από τον υπερπλήρη εξοπλισμό αποκτώντας έτσι ακόμη ένα πλεονέκτημα έναντι του ανταγωνισμού.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

 

Παράλληλα η αντιπροσωπεία ανακοίνωσε  τη νέα της προωθητική πολιτική που περιλαμβάνει και νέο άτοκο χρηματοδοτικό πρόγραμμα. Η άτοκη χρηματοδότηση θα είναι εναλλακτική στις υπάρχουσες προωθητικές ενέργειες, ενώ ταυτόχρονα παραμένουν πλέον ανταγωνιστικές οι τιμές μετρητοίς του μοντέλου, που μπορεί να αποκτηθεί από 183 ευρώ το μήνα. Τα χαρακτηριστικά του νέου άτοκου χρηματοδοτικού προγράμματος είναι τα εξής:
  • Προκαταβολή ανάλογα με την έκδοση
  • 0% επιτόκιο
  • 36 μήνες διάρκεια

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Hyundai
4green