Νέα έκδοση Matt Black του Toyota Land Cruiser για την Ευρώπη
5 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Νέα έκδοση Matt Black του Toyota Land Cruiser για την Ευρώπη

2.966 Επισκέψεις στο άρθρο (15/7/2022)

Μία νέα έκδοση του Land Cruiser λάνσαρε η Toyota για την αγορά της Ευρώπης, δίνοντας στο ιστορικό SUV μαύρες πινελιές μέσα και έξω.

Μαύρες πινελιές στο εξωτερικό

Η Toyota λάνσαρε το Land Cruiser Matt Black Edition στην Ευρώπη, το οποίο όπως υποδηλώνει το όνομά του, αποκτά μαύρες πινελιές μέσα-έξω, αναβαθμίζοντας την εμφάνισή του. Η νέα έκδοση διακρίνεται από το μαύρο ματ φινίρισμα στη μάσκα, στα φωτιστικά σώματα, στα σκαλοπάτια που βρίσκονται στο πλάι, τις ράγες οροφής, τα καπάκια των καθρεπτών και την πίσω πόρτα. Οι μαύρες ζάντες αλουμινίου 18 ιντσών είναι επίσης μέρος του εξοπλισμού.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Κυριαρχεί το μαύρο χρώμα στο εσωτερικό

Στο εσωτερικό, οι αλλαγές περιορίζονται στη δίχρωμη δερμάτινη επένδυση των καθισμάτων, με τα πλαϊνά στηρίγματα να έρχονται είτε σε γκρι, είτε σε καφετί απόχρωση. Το υπόλοιπο εσωτερικό είναι κυρίως μαύρο, με εξαίρεση τη λευκή επένδυση οροφής.

Με τον turbodiesel κινητήρα των 204 ίππων

Το Land Cruiser Matt Black Edition διατίθεται αποκλειστικά σε πεντάθυρο αμάξωμα. Εφοδιάζεται με τον turbodiesel κινητήρα 2,8 λίτρων που αποδίδει 204 ίππους και 500 Nm ροπής. Η ισχύς μεταδίδεται και στους τέσσερις τροχούς μέσω ενός αυτόματου κιβωτίου έξι σχέσεων.

Συνέχεια του άρθρου >>>
AUTOFIT PASXA
4green