Νέα έκδοση Super Edgy για το Mazda CX-3
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Νέα έκδοση Super Edgy για το Mazda CX-3

3.613 Επισκέψεις στο άρθρο (15/10/2021)

Νέα ειδική έκδοση για λογαριασμό του CX-3 λάνσαρε η Mazda, η οποία ονομάζεται «Super Edgy» και διαθέτει μία αναβαθμίσεων τόσο στο εξωτερικό όσο και στην καμπίνα.

Το νέο CX-3 Super Edgy παρουσίασε επίσημα η Mazda, προαφέροντας με αυτό τον τρόπο μία νέα ειδική έκδοση του μοντέλου στο αγοραστικό κοινό της Ιαπωνίας, που περιλαμβάνει αλλαγές στο εξωτερικό αλλά και στο εσωτερικό.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

 

Νέα χρώματα και δίχρωμο εξωτερικό  

Εξωτερικά, το CX-3 Super Edgy έρχεται με δίχρωμο αμάξωμα, με το πάνω μέρος και συγκεκριμένα από τις κολόνες και πάνω να είναι βαμμένο μαύρο, όπως και οι ζάντες. Από κει και πέρα για το υπόλοιπο σώμα η ιαπωνική εταιρεία διαθέτει τέσσερα χρώματα συμπεριλαμβανομένου του πρόσφατα προστιθέμενου Platinum Quartz Metallic.
 

Με χάλκινες «πινελιές» η καμπίνα 

Στο εσωτερικό, η Mazda χρησιμοποιεί σε μεγάλο βαθμό το μαύρο χρώμα, αλλά και σε αυτή την περίπτωση το συνδυάζει με λευκά ένθετα που βρίσκονται στο ταμπλό, τις επενδύσεις των θυρών και το πίσω μέρος των μπροστινών καθισμάτων. Το κεντρικό τμήμα της πλάτης του καθίσματος, η επιφάνεια του καθίσματος και οι αεραγωγοί είναι διακοσμημένα με χάλκινες «πινελιές».
 
Το Mazda CX-3 Super Edgy κοστίζει στην αγορά της Ιαπωνίας από 2.491.500 γιεν, δηλαδή περίπου 18.774 ευρώ.   

Με νέο look το CX-3!
-Νέα ειδική έκδοση λάνσαρε η Mazda.
-Στιλιστικές αναβαθμίσεις μέσα και έξω.
-Μόνο για την Ιαπωνία.
Θα το ήθελες στην Ελλάδα;

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

NEO PROACE
NISSAN