• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Η DS προσφέρει το 4 Crossback μόνο με κίνηση στους εμπρός τροχούς.

Και η λίστα στάνταρ εξοπλισμού, όπως αναμενόταν, είναι γενναιόδωρη.

Οι μαύροι τροχοί αλουμινίου 18-ιντσών ταιριάζουν με τη βαφή, όπως και η δερμάτινη ταπετσαρία.

Nέα έκδοση για το DS 4

Διαβάστηκε από 2874 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 20/3/2017

Η DS θέλει να κάνει το Crossback πιο ελκυστικό από ποτέ. Δείτε τι περιλαμβάνει η νέα έκδοση.

 
Η DS προσφέρει το 4 Crossback μόνο με κίνηση στους εμπρός τροχούς. Αυτό δεν πρέπει να αποτελεί έκπληξη, γιατί αυτοί που ενδιαφέρονται για τέτοιου είδους αυτοκίνητα σπάνια επιλέγουν μοντέλα με κίνηση σε εμπρός και πίσω τροχούς.

Από ότι διαρρέουν ειδικοί στον τομέα του αυτοκινήτου, ένα μικρό crossover σήμερα για να είναι επιτυχημένο έχει άμεσα να κάνει με την εξωτερική εμφάνιση. Με το C-HR της Toyota ή το 30008 της Peugeot είναι μάλλον σαφές ότι η εμφάνιση μπορεί να κάνει ένα Crossback να ξεχωρίζει, έτσι η DS κάνει γέρο μπάσιμο με την έκδοση Moondust.
 
Μετά την έκδοση Terre Rougeπου παρουσιάστηκε για το περασμένο Φθινόπωρο, η Moondust Limited Edition περιλαμβάνει μια πολύ ιδιαίτερη απόχρωση του γκρι, με ματ φινίρισμα παρόμοιο με αυτό που η αυτοκινητοβιομηχανία χρησιμοποίησε για το μαύρο DS 3 Performance. Οι  μαύροι τροχοί αλουμινίου 18-ιντσών ταιριάζουν με τη βαφή, όπως και η δερμάτινη ταπετσαρία. Και η λίστα στάνταρ εξοπλισμού, όπως αναμενόταν, είναι γενναιόδωρη.

Η φθηνότερη παραλλαγή του μοντέλου κοστίζει 37.800 ευρώ αλλά στην Ελλάδα σύμφωνα με πληροφορίες θα κοστίζει λίγο παραπάνω. Η DS προσφέρει πολλά έξτρα αξεσουάρ για το μοντέλο με το αντίστοιχο κόστος.

Πώς σου φαίνεται η νέα εμφάνιση του DS 4;
 

Tags: DS 4, DS, MOONDUST