Η έκδοση θα προσφέρεται με δύο επιλογές χρωμάτων στο αμάξωμα.

Nέα έκδοση για Mulsanne από την Mulliner

2.055 Επισκέψεις στο άρθρο (19/12/2019)

H Mulsanne της Μulliner θα διατίθεται στην Κίνα σε μια νέα υπερπολυτελής έκδοση ενώ θα επωφελείται επίσης από μακρύτερο μεταξόνιο.

Eνώ όλα τα μάτια της φίρμας είναι στραμμένα πάνω στην Continental GT, η Μulliner, το τμήμα της Βentley που είναι υπεύθυνο για την βελτίωση και περεταίρω εξατομίκευση των μοντέλων της βρετανικής φίρμας, ετοίμασε μια νέα, περιορισμένης παραγωγής έκδοση για την Mulsanne, αποκλειστικά για την αγορά της Κίνας.

Η Mulliner θα κατασκευάσει συγκεκριμένα 15 αυτοκίνητα για την χώρα και όλα τους θα έχουν, εκτός από μεγαλύτερο μεταξόνιο, και κάποιες μικρές διαφοροποιήσεις που θα προσφέρουν ακόμα υψηλότερα επίπεδα πολυτέλειας στο μοντέλο.

Η έκδοση θα προσφέρεται με δύο επιλογές χρωμάτων στο αμάξωμα, την Black Velvet με κόκκινες λεπτομέρειες, η την σκούρα μπλε βαφή Onyx. Ακόμα, ένα χαρακτηριστικό που κάνει την Μulsanne αυτή να ξεχωρίζει είναι η προσθήκη μιας, βαμμένης στο χέρι γραμμής από το εμπρός φωτιστικό σώματα έως την πίσω πόστα και μιας δεύτερης από το πίσω σώμα φωτός  έως στο μυώδες θόλο του πίσω τροχού. Οι 21 ιντσών ζάντες βρίσκονται στον στάνταρ εξοπλισμό αλλά η Μulliner αντικαθιστά την εργοστασιακή γρίλια της Μulsanne με την δική της χαρακτηριστική «Serenity» που έχει ελαφρώς νέα σχεδίαση.

Όσον αφορά την καμπίνα, αυτή αποτελείται από μια σειρά από υλικά που προσδίδουν πολυτέλεια στο εσωτερικό, όπως το ειδικό δέρμα με το οποίο έχουν επενδυθεί και τα τέσσερα καθίσματα. Οι πελάτες θα μπορούν να επιλέξουν μέσα από τρεις χρωματικούς συνδυασμούς, Newmarket Tan με Burnt Oak, Fireglow με Imperial μπλέ ή Shortbread με Redwood βαφή.
 
 

Mercedes
skoda