6 φωτογραφίες »

Όπως έχει συμβεί και με τις Corolla hatchback και Touring Sports, έτσι και η Corolla sedan GR Sport προσθέτει νέα δυναμικά στοιχεία σχεδίασης μέσα και έξω.

Νέα πιο σπορτίφ Τοyota Corolla sedan GR Sport

13.702 Επισκέψεις στο άρθρο (21/7/2020)

Την GR Sport έκδοση για τη νέα Τοyota Corolla sedan παρουσίασε η ιαπωνική μάρκα, χαρίζοντας στο μοντέλο μία πιο σπορτίφ εικόνα.


Όπως έχει συμβεί και με τις Corolla hatchback και Touring Sports, έτσι και η Corolla sedan GR Sport προσθέτει νέα δυναμικά στοιχεία σχεδίασης μέσα και έξω. Εξωτερικά το μοντέλο αντικαθιστά τα χρωμιωμένα διακοσμητικά χαρακτηριστικά με μαύρα, κάτι που συναντούμε στη μάσκα, στον εμπρόσθιο προφυλακτήρα, στα καπάκια των καθρεπτών, στις κεντρικές κολόνες και σε ένα κομμάτι στο κάτω μέρος των θυρών, πάνω από τα πλαϊνά μαρσπιέ.
 
Άλλα μοναδικά εξωτερικά στοιχεία περιλαμβάνουν μία λεπτή αεροτομή και μία μαύρη ρίγα στη μέση της πόρτας του χώρου αποσκευών. Φυσικά παρών είναι το λογότυπο GR Sport, ενώ το μοντέλο πατάει σε 17άρες ζάντες, ενώ για αυτούς που θα θελήσουν κάτι παραπάνω, διαθέσιμη είναι και η επιλογή τροχών 18 ιντσών.
 
Η Toyota προσφέρει το Dynamic Gray ως το νέο χαρακτηριστικό χρώμα για τα μοντέλα Corolla GR Sport, αν και οι πελάτες μπορούν επίσης να επιλέξουν ανάμεσα από επτά επιπλέον χρώματα. Επτά από τα οκτώ διαθέσιμα χρώματα μπορούν να συνδυαστούν με μια μαύρη οροφή.
 
Στο εσωτερικό, η σπορ έκδοση διαθέτει μαύρο ταμπλό, διάτρητο δερμάτινο τιμόνι και φυσικά το λογότυπο GR. Ο εξοπλισμός περιλαμβάνει ακόμα σπορ μπροστινά καθίσματα με μαύρο ύφασμα και συνθετικό μαύρο δέρμα που συνδυάζονται με λευκές και κόκκινες ραφές.
 
Η έκδοση GR Sport δεν προσφέρει κάποια αναβάθμιση στην απόδοση του μοντέλου. Έτσι και στη νέα παραλλαγή το μοντέλο θα διατίθεται με δύο επιλογές κινητήρων. Στην υβριδική έκδοση βρίσκεται ο 1,8 λίτρων κινητήρας συνολικής ισχύος 122 ίππων, ενώ παρών δηλώνει και ο βελτιωμένος σύμφωνα με την εταιρεία βενζινοκινητήρας 1,6 λίτρων που είναι διαθέσιμος με μηχανικό κιβώτιο έξι ταχυτήτων, είτε με κιβώτιο ταχυτήτων CVT, με ισχύ που φτάνει τους 132 ίππους.
 
Η παραγωγή θα ξεκινήσει τον Νοέμβριο του 2020, με τις πωλήσεις να ακολουθούν από τον Ιανουάριο του 2021.

test center
KIA