Λόγω του καμουφλάζ είναι δύσκολο να βγουν ασφαλή συμπεράσματα.

Λόγω του καμουφλάζ είναι δύσκολο να βγουν ασφαλή συμπεράσματα.

Νέας γενιάς Β-Class

3.887 Επισκέψεις στο άρθρο (20/10/2017)

Με την Mercedes να βρίσκεται σε διαδικασία ανάπτυξης της νέας B-Class, έρχονται στο φως οι πρώτες πληροφορίες. Διαβάστε τι μαθαίνουμε.

Η κατηγορία των μικρών πολυμορφικών στην οποία ανήκει η Mercedes Β-Class μπορεί να μην είναι ιδιαίτερα δημοφιλής τόσο στην χώρα μας όσο και στην Ευρώπη, ωστόσο ο γερμανικός κολοσσός αυτοκινήτου φαίνεται πως σχεδιάζει να λανσάρει στο μέλλον την νέα της γενιά.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Οι κατάσκοποι «έπιασαν» το νέο μοντέλο στους δρόμους της Γερμανίας αλλά λόγω του καμουφλάζ που το κάλυπτε από άκρη σε άκρη είναι δύσκολο να βγουν ασφαλή συμπεράσματα.
 
 Πληροφορίες ωστόσο αναφέρουν ότι θα βασιστεί στην MFA πλατφόρμα που χρησιμοποιούν και άλλα μοντέλα της γκάμας, γεγονός που θα μειώσει το βάρος της και θα της δώσει την επιλογή να εξοπλιστεί με την ίδια οικογένεια μοτέρ που θα χρησιμοποιήσει και η νέα Α-Class σε βενζίνη και diesel. Tέλος, κάθε άλλο παρά απίθανη είναι η προσθήκη κάποιας υβριδικής έκδοσης.

Η νέας γενιάς B-Class αναμένεται να λανσαριστεί μετά την Α-Class, άρα μάλλον θα πρέπει να την περιμένουμε μέσα στο 2019.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Toyota
test center