Η Toyota επέλεξε την αγορά της Αυστραλίας για το λανσάρισμα τριών νέων εξοπλιστικών πακέτων, με ονομασία Rogue, Rugged και Rugged X για το Pick-Up μοντέλο της, το Hilux.

Toyota Hilux Rugged

Toyota Hilux Rogue

Toyota Hilux Rugged X

Και οι τρεις νέες εκδόσεις εξοπλίζονται με ζάντες αλουμινίου 17 ιντσών.

Νέες εκδόσεις Toyota Hilux

6.589 Επισκέψεις στο άρθρο (16/1/2018)

Η γκάμα του Toyota Hilux διευρύνεται μετά την προσθήκη τριών νέων πιο «άγριων» εκδόσεων με έντονα off-road χαρακτηριστικά και αλλαγμένη εμφάνιση.

Η Toyota επέλεξε την αγορά της Αυστραλίας για το λανσάρισμα τριών νέων εξοπλιστικών πακέτων, με ονομασία Rogue, Rugged και Rugged X για το Pick-Up μοντέλο της, το Hilux. Οι τρεις αυτές εκδόσεις έχουν αρκετές διαφοροποιήσεις σε σχέση με τις «απλούστερες» εκφάνσεις του Hilux, διατηρώντας ωστόσο αναλοίωτο τον χαρακτήρα του ιαπωνικού Pick-Up.

Αισθητικά, το Hilux Rogue εφοδιάζεται με νέο προφυλακτήρα εμπρός, στον οποίο ενσωματώνεται μία εξαγωνική γρίλλια και φώτα ομίχλης, ενώ το παζλ των αλλαγών ολοκληρώνεται με το roll bar στην καρότσα και τις μαύρες ζάντες αλουμινίου 17 ιντσών. Περνώντας στην έκδοση Rugged, το Hilux δέχεται ένα εκτεταμμένο λίφτινγκ καθώς στον ολικά ανασχεδιασμένο εμπόσθιο προφυλακτήρα έχουν προστεθεί προστατευτικά που διακοσμούνται με το λογότυπο της Toyota, LED φώτα ημέρας και σπορ μπάρες, ενώ τα βλέμματα τραβά ο αναπνευστήρας φίλτρου αέρα που υποδηλώνει τις α λα Camel Trophy off-road καταβολές του μοντέλου. Η τριάδα των νέων εκδόσεων ολοκληρώνεται με το Hilux Rugged X που διαθέτει μεταξύ άλλων επιπλέον αναμονή για βίντσι και άγκιστρα έλξης στο εμπρός μέρος δεξιά και αριστερά της προστατευτικής ποδιάς.
 

Όσον αφορά στην «καρδιά» των Hilux Rogue, Rugged και Rugged X δεν υπάρχει κάποια πληροφορία από την Toyota Αυστραλίας για αλλαγές, συνεπώς η γκάμα των μηχανικών συνόλων θα απαρτίζεται από τους turbo diesel κινητήρες χωρητικότητας 2,4 και 2,8 λτ., και από τον υπερτροφοδοτούμενο βενζινοκινητήρα 2,7 λτ., οι οποίοι συνδυάζονται είτε με μηχανικό κιβώτιο 5 ή 6 σχέσεων, είτε με αυτόματο κιβώτιο έξι σχέσεων. Υπενθυμίζουμε ότι στη χώρα μας το Toyota Hilux διατίθεται αποκλειστικά με τον turbo diesel κινητήρα χωρητικότητας 2,4 λτ. με ισχύ 150 ίππων και τιμές που ξεκινούν από τις 23.158 ευρώ για το Single Cab, 25.245 ευρώ για το τετράθυρο Extra Cab και 32.035 ευρώ για το Double Cab.

Σημειώνουμε τέλος, πως οι συγκεκριμένες εκδόσεις αφορούν αποκλειστικά την αγορά της Αυστραλίας, χωρίς να υπάρχει οποιαδήποτε πληροφορία για το πέρασμά τους στις υπόλοιπες αγορές του πλανήτη.

peugeot
citroen