• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Το Lexus IS I Blue.

To Lexus RX.

Nέες εκδόσεις για Lexus RX & IS F Sport

2.036 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 2/12/2019

H Lexus επεκτείνει σημαντικά την γκάμα επιλογών σε αυτά τα δύο μοντέλα με νέες εκδόσεις. Δείτε τι προσφέρουν.


Μια νέα έκδοση που θα τοποθετηθεί στη βάση της γκάμας του RX και μια περιορισμένης παραγωγής έκδοση για το IS F Sport θα λανσάρει η Lexus το 2020.

Οι νέες βασικές εκδόσεις του Lexus RX περιλαμβάνουν στον στάνταρ εξοπλισμό LED εμπρός φώτα, σένσορες parking, ασύρματο φορτιστή smartphone, 12,3 ιντσών σύστημα infotainment, ηλεκτρική θύρα του πορτ-μπαγκάζ, επένδυση από δέρμα στην καμπίνα, ηλεκτρικά προσαρμοζόμενα καθίσματα και πλήθος συστημάτων ασφαλείας και υποβοήθησης οδήγησης.

Η κορυφαία 7θέσια έκδοση RX L Takumi προσφέρεται επίσης πλέον με δύο ακόμη πιο πολυτελή και άνετα καθίσματα στην δεύτερη σειρά που συνδυάζονται με προσωπικό υποβραχιόνιο και ηλεκτρικά αναδιπλωμένα καθίσματα όταν χρειαστεί να αυξηθεί ο χώρος αποσκευών.

Η περιορισμένης παραγωγής έκδοση για το IS έχει την ονομασία Ι Βlue και βασίζεται πάνω στο F Sport εξοπλιστικό επίπεδο. Το μοντέλο λαμβάνει μια σειρά από αναβαθμίσεις στην εμφάνισή του όπως μπλε φινίρισμα στην καμπίνα, μαύρες θήκες καθρεπτών, ελαφρώς διαφορετική γρίλια και φωτιστικά σώματα, νέες 18άρες ζάντες αλουμινίου με γκρι φινίρισμα κ.α. Ο εξοπλισμός περιλαμβάνει έναν μακρύ κατάλογο εξοπλισμού όπως 10 ιντσών οθόνη για το σύστημα infotainment, ηλεκτρικά προσαρμοζόμενα εμπρός καθίσματα, αναδιπλούμενους καθρέπτες κ.α..