3 φωτογραφίες »

Για το αμάξωμα, τα διαθέσιμα χρώματα είναι Polar White, Pearl White, Steel Grey, Platinum Grey και Perla Nera Black.

Nέο Citroën C5 Aircross C-Series

6.759 Επισκέψεις στο άρθρο (20/5/2020)

Η Citroen προσφέρει τώρα την έκδοση C-Series και στο C5 Aircross δίνοντάς του νέες επιλογές χρωμάτων και πιο πλούσιο εσωτερικό διάκοσμο. Δείτε το.


Μετά τα C4 Cactus και C3 Aircross, είναι σειρά του μεγαλύτερου SUV της μάρκας, του C5 Aircross, να λάβει την έκδοση C-Series ακολουθώντας φυσικά τα ίδια χνάρια.

Όσον αφορά την εξωτερική εμφάνιση, η ειδική αυτή έκδοση λαμβάνει ένα νέο πακέτο χρωμάτων Anodized Deep Red που αντικαθιστά το Anodized Red Color Pack από την παλέτα του μοντέλου. Το νέο πακέτο περιλαμβάνει κόκκινες λεπτομέρειες στα airbumbs, στον εμπρός προφυλακτήρα, στις ράγες της οροφής και εμβλήματα της έκδοσης στα φτερά. Εκτός του Anodized Deep Red Color Pack, οι πελάτες μπορούν να επιλέξουν επίσης τα χρώματα Anodized Silver, Anodized White και Anodized Blue. Για το αμάξωμα, τα διαθέσιμα χρώματα είναι Polar White, Pearl White, Steel Grey, Platinum Grey και Perla Nera Black. Τα φιμέ πίσω παράθυρα προσφέρονται στον στάνταρ εξοπλισμό.

Η καμπίνα εξοπλίζεται με την σειρά της με καινούρια επένδυση στο ταμπλό, Αdvanced Comfort καθίσματα με άσπρες ραφές και μια κόκκινη λωρίδα στην πλάτη και μαύρα πατάκια με κόκκινες ραφές.

Η C-Series τοποθετείται ανάμεσα στo εξοπλιστικό επίπεδο Feel και το κορυφαίο Shine και περιλαμβάνει στον στάνταρ εξοπλισμό: Keyless Entry/Start, ηλεκτρονικά αναδιπλούμενους καθρέπτες, κάμερα οπισθοπορείας και πλήθος συστημάτων ασφάλειας και υποβοήθησης οδήγησης.

Η έκδοση θα λανσαριστεί στην Ευρώπη την 1η Ιουνίου σε εκδόσεις βενζίνης, diesel αλλά και με το plug-in υβριδικό σύνολο.
 

Mercedes
moto