4 φωτογραφίες »

Πηγή ισχύος παραμένει ο τούρμπο κινητήρας V6 EcoBoost 3,0 λίτρων.

Νέο Ford Explorer King Ranch

2.975 Επισκέψεις στο άρθρο (25/2/2021)

Η Ford είχε προαναγγείλει μία νέα έκδοση του Explorer και προχώρησε στην παρουσίασή της συστήνοντας στο κοινό το Ford Explorer King Ranch.


Έχοντας στραμμένο τοπ βλέμμα της στην αγορά των ΗΠΑ η νέα πολυτελής έκδοση του θηριώδους SUV έχει λάβει μία μοναδική «πλεκτή» γρίλια, όπως και διαφορετικούς τροχούς 20 ιντσών. Οι αναβαθμίσεις στο εξωτερικό του Explorer King Ranch ολοκληρώνονται με τις τέσσερις απολήξεις της εξάτμισης και φυσικά το χαρακτηριστικό λογότυπο «W» της έκδοσης.
 
Σε ότι αφορά το εσωτερικό η πολυτέλεια ξεκινάει από το δέρμα που καλύπτει τα καθίσματα, το κεντρικό υποβραχιόνιο, αλλά και τα πάνελ των θυρών. Παράλληλα εκτίνεται ακόμα περισσότερο με την ξύλινη διακόσμηση στο ταμπλό από πραγματικό ξύλο που ταιριάζει απόλυτα με το υπόλοιπο σύνολο της καμπίνας.
 
Περισσότερα είναι και τα τεχνολογικά συστήματα, αφού τα καθίσματα προσφέρουν πλέον λειτουργία μασάζ, ενώ αν κάποιες επιλέξει το προαιρετικό πακέτο θα δει να προστίθενται μία μεγάλη οθόνη αφής 10,1 ιντσών και το premium ηχοσύστημα Bang & Olufsen με 14 ηχεία. Μάλιστα για το τελευταίο η μάρκα υπογραμμίζει πως έχει ρυθμιστεί ειδικά για το εσωτερικό του SUV.
 
Πηγή ισχύος παραμένει ο τούρμπο κινητήρας V6 EcoBoost 3,0 λίτρων που είναι ρυθμισμένος να προσφέρει 365 ίππους και 515 Nm ροπής. Αξίζει να σημειωθεί πως το Explorer King Ranch θα προσφέρεται σε πισωκίνητη και τετρακίνητη έκδοση.
 
Το νέο Ford Explorer King Ranch θα πωλείται στην αγορά των ΗΠΑ από την άνοιξη με τιμή που ξεκινά από 52.350 δολάρια (περίπου 43.100 ευρώ), ενώ θυμίζουμε πως στη χώρα μας το Ford Explorer διατίθεται σε plug-in υβριδική έκδοση.
 

Toyota
test center