Τα Φθηνότερα Βενζινάδικα στην περιοχή σου
Νέο Ford Pro Electric SuperVan: Το πιο γρήγορο Transit έχει 2.000 PS
7 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Νέο Ford Pro Electric SuperVan: Το πιο γρήγορο Transit έχει 2.000 PS

1.299 Επισκέψεις στο άρθρο (23/6/2022)

Το Ford Pro Electric SuperVan αποδίδει 2.000 άλογα χάρη στην παρουσία τεσσάρων ηλεκτροκινητήρων, κάνει το 0-100χλμ./ώρα σε 2 δευτερόλεπτα και έχει εσωτερικό που μοιάζει με το κάνει να μοιάζει με αγωνιστικό.

FORD: 610χλμ αυτονομία με μια μόνο φόρτιση

FORD: Εξοικονόμησε 1.873€ σε καύσιμα το χρόνο

FORD: Κερδίστε €10 κλείνοντας on line ραντεβού

0-100χλμ./ώρα σε 2 δευτερόλεπτα

Μπορεί τo Ford Transit να έχει γίνει συνώνυμο της εργατικότητας σε όλο τον κόσμο ωστόσο, πλέον, υπάρχει ένα Transit πολύ διαφορετικό από τα άλλα. Καλωσορίστε το Ford Pro Electric SuperVan, το τέταρτο κατά σειρά SuperVan concept που έχει κατασκευαστεί από την Ford. H αρχή είχε γίνει το 1971, όταν κάποιος είχε τη φαεινή ιδέα να τοποθετήσει έναν V8 κινητήρα σε ένα Transit Mk1.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Ηλεκτρικό, αποδίδει 2.000 άλογα

Ξεκινώντας από το κινητήριο σύνολό του, το SuperVan κινείται χάρη σε τέσσερα ηλεκτρικά μοτέρ συνολικής ισχύος 2.000 ίππων που του δίνουν την δυνατότητα να πετυχαίνει το 0-100χλμ./ώρα σε λιγότερο από 2 δευτερόλεπτα. Μια ειδικά εξελιγμένη υγρόψυκτη μπαταρία με χωρητικότητα 50 kWh είναι τοποθετημένη με γνώμονα τη βέλτιστη κατανομή της μάζας και το χαμηλό κέντρο βάρους, ενώ ταυτόχρονα μπορεί να επαναφορτιστεί πλήρως σε περίπου 45 λεπτά χρησιμοποιώντας έναν τυπικό ταχυφορτιστή ηλεκτρικού οχήματος.

Νέο είναι το πρόγραμμα Tyre Cleaning προσφέρει άφθονο θέαμα, φρενάροντας πλήρως τον έναν άξονα ενόσω προσφέρει ολίσθηση για τους εναπομείναντες δύο τροχούς. Το αποτέλεσμα είναι τα εντυπωσιακά burnout του εμπρός ή του πίσω άξονα που βοηθούν στον καθαρισμό και τη θέρμανση των ελαστικών πριν από την εκκίνηση σε μια ανάβαση ή σε πίστα.

Επιθετικό όσο κανένα άλλο Transit

Στόχος της Ford είναι το αυτοκίνητο, το οποίο αναπτύχθηκε σε συνεργασία με την STARD Motorsport, να προκαλέσει το ενδιαφέρον του κοινού για το E-Transit παραγωγής και το σύστημα infotainment Ford SYNC. Όπως μπορεί να καταλάβει κανείς, το concept δεν έχει πολλά κοινά στοιχεία με το E-Transit Custom, τα δύο αυτοκίνητα πάντως μοιράζονται το ίδιο δάπεδο. Το concept ξεχωρίζει χάρη στους επιθετικούς διαχύτες μπροστά και πίσω, τις πλαϊνές ποδιές, την αεροτομή που βρίσκεται πάνω στην οροφή και τους «αγωνιστικούς» καθρέπτες.