Ο αεροδυναμικός τομέας σύμφωνα με πληροφορίες, έχει βελτιωθεί.
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Ο αεροδυναμικός τομέας σύμφωνα με πληροφορίες, έχει βελτιωθεί.

Nέο Golf GTI TCR

8.448 Επισκέψεις στο άρθρο (9/3/2017)

H Volkswagen επέστρεψε με μια ανανεωμένη έκδοση του Golf GTI αποκλειστικά για πελάτες που είναι οδηγοί αγώνων.

H Volkswagen μπορεί να έχει αποσυρθεί από το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι, αλλά δεν είναι εκτός από τον μηχανοκίνητο αθλητισμό συνολικά. Θα εξακολουθεί να προσφέρει το Golf GTI για πελάτες οδηγούς αγώνων. ¶λλωστε  το GTI κέρδισε δύο πρωταθλήματα πέρυσι και τώρα επέστρεψε με μια ανανεωμένη έκδοση.

Θα διαθέτει ένα εκτεταμένο αεροδυναμικό κιτ.

Θα διαθέτει ένα εκτεταμένο αεροδυναμικό κιτ.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Όπως μπορείτε να δείτε, θα διαθέτει ένα εκτεταμένο αεροδυναμικό κιτ, 18-ιντσών ζάντες αγώνων και ένα απογυμνωμένο πιλοτήριο μόνο με τα απολύτως απαραίτητα που απαιτούνται για την πίστα, και καμία από τις ανέσεις που θα βρείτε στις συμβατικές εκδόσεις.
  
Με όλους τους περιορισμούς που επιβάλλονται από την κατηγορία TCR, υπήρχαν όρια στο τι θα μπορούσαν να κάνουν οι μηχανικοί της VW. Ο αεροδυναμικός τομέας σύμφωνα με πληροφορίες, έχει βελτιωθεί περιλαμβάνοντας μικρότερες αντιστάσεις, περισσότερη κάθετη δύναμη και καλύτερη ψύξη. Το σειριακό κιβώτιο προσφέρει καλύτερο έλεγχο, και το ηλεκτρικό σύστημα διεύθυνσης μεγαλύτερη ώθηση. Το Golf GTI TCR θα φοράει έναν turbo four κινητήρα 2.0-λίτρων σε ένα αμάξωμα που είναι 6 ίντσες μεγαλύτερο από την συμβατική έκδοση και παράγει 350 ίππους με βελτιωμένη απόδοση.

Αυτό θα πρέπει να βοηθήσει την ομάδα Leopard Racing, για παράδειγμα, να υπερασπιστεί το πρωτάθλημα που κατέκτησε πέρυσι, και τη Liqui Moly Team Engstler να υπερασπιστεί τους τίτλους της στην ασιατική σειρά.

Η Volkswagen έχει πουλήσει είκοσι Golf GTI TCR από την περασμένη σεζόν, και αναμένει να πουλήσει άλλα 30 φέτος. Η τιμή του κυμαίνεται στα 90.000Ε συν τους όποιους φόρους.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

BRIDGESTONE TURANZA 6
test center