" />
  • Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Η αποκάλυψη των εκδόσεων hatchback και sedan του νέου Subaru Impreza θα πραγματοποιηθεί στις 23 Μαρτίου στην έκθεση της Νέας Υόρκης. Σήμερα παίρνουμε μια πρώτη πρόγευση…

Νέο Impreza στις 23 Μαρτίου

Διαβάστηκε από 3913 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 10/3/2016

Στην έκθεση της Νέας Υόρκης στις 23 Μαρτίου, η Subaru θα μας αποκαλύψει τη νέα γενιά του Impreza σε hatchback και sedan αμάξωμα, με την crossover (XV) εκδοχή του, να αργεί λίγο ακόμα.

 
Τους τελευταίους μήνες η Subaru μας προϊδεάζει για το «ποιόν» του νέου Impreza, μέσω τριών πρωτότυπων μοντέλων, ένα για κάθε έκδοση αμαξώματος του ιαπωνικού μικρομεσαίου.

Αρχή έγινε πέρσι, με τα Impreza 5-Door Concept του Τόκιο και Impreza Sedan Concept του Λος Αντζελες. Η συνέχεια δόθηκε πριν λίγες ημέρες, όταν στην έκθεση της Γενεύης έκλεισε ο κύκλος με το Subaru XV Concept, από το οποίο θα προκύψει η ομώνυμη crossover εκδοχή του Impreza.

Σήμερα, όμως, παίρνουμε μια πρώτη πρόγευση της έκδοσης παραγωγής του μοντέλου, αλλά και την επισημοποίηση του ραντεβού μας μαζί του. Η αποκάλυψη των εκδόσεων hatchback και sedan του νέου Subaru Impreza θα πραγματοποιηθεί στις 23 Μαρτίου στην έκθεση της Νέας Υόρκης. Το Subaru XV θα πρέπει να περιμένει λίγο ακόμα.

Περισσότερα νέα στο Auto Τρίτη

Σε μία σύντομη ανακοίνωση η Subaru λέει μεταξύ άλλων: «Το Impreza επανασχεδιάστηκε πλήρως μέσα – έξω, διαθέτει προηγμένες τεχνολογικές εφαρμογές, είναι και πιο ευρύχωρο και –φυσικά- διαθέτει το σήμα κατατεθέν της εταιρείας, το σύστημα 4κίνησης Symmetrical All-Wheel Drive.».

Υπενθυμίζουμε, πως νωρίτερα αυτήν την εβδομάδα, η εταιρεία είχε ανακοινώσει πως το νέο Impreza θα είναι το πρώτο μοντέλο που θα λάβει τη νέα πλατφόρμα Subaru Global Platform. Η εταιρεία υπόσχεται βελτιωμένα οδηγικά χαρακτηριστικά, καλύτερη αίσθηση και υψηλότατα επίπεδα παθητικής ασφάλειας.