• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Αρκετά δυναμικός ο σχεδιασμός του νέου Micra.

Το νέο Nissan Micra στην πέμπτη του πλέον γενιά δεν έχει καμία σχέση με το σημερινό μοντέλο.

Αυτή είναι η πρώτη εικόνα του νέου Nissan Micra, σε δρόμο.

Αποκάλυψη για το νέο Nissan Micra

27.043 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 29/9/2016

Το νέο Nissan Micra είναι πλέον γεγονός, καθώς έκανε και επισήμως την εμφάνισή του στην έκθεση αυτοκινήτου του Παρισιού. Το ιαπωνικό μοντέλο έχει εξολοκλήρου νέα εμφάνιση και νέα μοτέρ, ενώ δεν έχει καμία σχέση με το σημερινό μοντέλο.

 
Το πλέον πολυαναμενόμενο μοντέλο της έκθεσης αυτοκινήτου στο Παρίσι, το Nissan Micra 5ης γενιάς, παρουσιάστηκε επισήμως και όπως φαίνεται και από τις πρώτες εικόνες του στο δρόμο, έχουμε να κάνουμε με ένα εξολοκλήρου νέο σχεδιασμό, ο οποίος δανείζεται αρκετά στοιχεία από το πρωτότυπο μοντέλο, χωρίς πάντως να είναι το ίδιο τολμηρό με αυτό. Βέβαια, όσοι μας παρακολουθείτε δεν χρειάστηκε να περιμένετε μέχρι την έκθεση αυτοκινήτου στο Παρίσι, καθώς σας έχουμε δείξει το νέο Micra από τον Ιούλιο (δείτε εδώ το σχετικό θέμα).

Κύριο χαρακτηριστικό της εμφάνισής του αποτελεί η μάσκα και τα μεγάλα φώτα εμπρός, καθώς και το έντονο νεύρο που ξεκινά από το καπό, διατρέχει το αμάξωμα και καταλήγει στα πίσω φώτα. ¶λλα, βασικά στοιχεία της εξωτερικής του εμφάνισης αποτελούν τα πόμολα των χειρολαβών των πίσω θυρών που είναι κρυμμένα ψηλά στις πόρτες, καθώς και το βάψιμο των πίσω κολόνων σε μαύρο χρώμα. 

Φυσικά ο σχεδιασμός του νέου Micra δεν αδιαφορεί για την αεροδυναμική, με του Ιάπωνες να κάνουν λόγο για αεροδυναμικό συντελεστή Cd 0,29, τιμή κορυφαία στην κατηγορία.

 
 • Πειραιωτης

  Το σαλονι ειναι στα καλυτερα του...οι κινητηρες επαρκεις και η εξωτερικη εικονα του οτι καλυτερο εχει ερθει απο την nissan στην μικρη κατηγορια. Επιτυχια σιγουρη!

    20
 • Νίκος Κανελλόπουλος

  Η Nissan δεν μπηκε καν στον κόπο να φτιάξει δικό της καινούριο αυτοκίνητο. Πήραν το Renault Clio έκαναν ένα facelift και αυτό είναι όλο. Είναι ένα Renault Clio με λογότυπο Nissan, αφού, χρησιμοποιεί τους ίδιους κινητήρες και κατασκευάζεται στο εργοστάσιο της Renault. Δηλαδή μια από τα ίδια.

    6
 • firestarter

  το πλάινο μέρος είναι clio. η πόρτα μπροστά και ο καθρέπτης ίδιος ακριβως με το clio. οι καμπύλες στις πόρτες clio. οι κινητήρες clio και το medianav clio θα είναι. οι ζάντες είναι οι 17αρες του clio. πολύ καλό αυτοκίνητο το clio. οποτε και το micra καλο θα είναι.

    3
 • Παναγιωτης

  Αυτή που γράφουν την κριτική δεν ξέρουν την τύφλα τους. Πολύ ωραίο αυτοκίνητο και σαλόνι πολυτέλειας. Τούμπανο μπροστά ωραίο τέλειο πίσω μέρος απλός τέλειο.

    1
 • firestarter

  το πλάινο μέρος είναι clio. η πόρτα μπροστά και ο καθρέπτης ίδιος ακριβως με το clio. οι καμπύλες στις πόρτες clio. οι κινητήρες clio και το medianav clio θα είναι. οι ζάντες είναι οι 17αρες του clio. πολύ καλό αυτοκίνητο το clio. οποτε και το micra καλο θα είναι.