Αρκετά δυναμικός ο σχεδιασμός του νέου Micra.
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Αρκετά δυναμικός ο σχεδιασμός του νέου Micra.

Αποκάλυψη για το νέο Nissan Micra

30.660 Επισκέψεις στο άρθρο (29/9/2016)

Το νέο Nissan Micra είναι πλέον γεγονός, καθώς έκανε και επισήμως την εμφάνισή του στην έκθεση αυτοκινήτου του Παρισιού. Το ιαπωνικό μοντέλο έχει εξολοκλήρου νέα εμφάνιση και νέα μοτέρ, ενώ δεν έχει καμία σχέση με το σημερινό μοντέλο.

Το πλέον πολυαναμενόμενο μοντέλο της έκθεσης αυτοκινήτου στο Παρίσι, το Nissan Micra 5ης γενιάς, παρουσιάστηκε επισήμως και όπως φαίνεται και από τις πρώτες εικόνες του στο δρόμο, έχουμε να κάνουμε με ένα εξολοκλήρου νέο σχεδιασμό, ο οποίος δανείζεται αρκετά στοιχεία από το πρωτότυπο μοντέλο, χωρίς πάντως να είναι το ίδιο τολμηρό με αυτό. Βέβαια, όσοι μας παρακολουθείτε δεν χρειάστηκε να περιμένετε μέχρι την έκθεση αυτοκινήτου στο Παρίσι, καθώς σας έχουμε δείξει το νέο Micra από τον Ιούλιο (δείτε εδώ το σχετικό θέμα).

Το νέο Nissan Micra στην πέμπτη του πλέον γενιά δεν έχει καμία σχέση με το σημερινό μοντέλο.

Το νέο Nissan Micra στην πέμπτη του πλέον γενιά δεν έχει καμία σχέση με το σημερινό μοντέλο.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Κύριο χαρακτηριστικό της εμφάνισής του αποτελεί η μάσκα και τα μεγάλα φώτα εμπρός, καθώς και το έντονο νεύρο που ξεκινά από το καπό, διατρέχει το αμάξωμα και καταλήγει στα πίσω φώτα. ¶λλα, βασικά στοιχεία της εξωτερικής του εμφάνισης αποτελούν τα πόμολα των χειρολαβών των πίσω θυρών που είναι κρυμμένα ψηλά στις πόρτες, καθώς και το βάψιμο των πίσω κολόνων σε μαύρο χρώμα. 

Φυσικά ο σχεδιασμός του νέου Micra δεν αδιαφορεί για την αεροδυναμική, με του Ιάπωνες να κάνουν λόγο για αεροδυναμικό συντελεστή Cd 0,29, τιμή κορυφαία στην κατηγορία.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
test center