H εξωτερική εμφάνιση του SUV είναι όμοια με αυτή του γνωστού μας pick-up.

Το SUV αυτό πάντως δύσκολα θα το δούμε στα μέρη μας.

O εσωτερικός διάκοσμος δεν έχει μεγάλες αλλαγές.

Νέο Νissan Terra

4.298 Επισκέψεις στο άρθρο (13/4/2018)

Αυτό είναι το νέο SUV της Νissan που αποτελεί τον αντικαταστάτη του Paladin και βασίζεται πάνω στο τελευταίας γενιάς Νavara pick-up. Δείτε το.

To νέο της SUV παρουσίασε σήμερα η Νissan όμως, όπως είχε αποκαλυφθεί το προηγούμενο χρονικό διάστημα, δεν θα είναι διαθέσιμο στην αγορά της Ευρώπης αλλά θα αποτελέσει την πρόταση της εταιρείας σε αγορές όπως η Κίνα.

To νέο μοντέλο αποτελεί τον αντικαταστάτη του Paladin και βασίζεται πάνω στο τελευταίας γενιάς Νavara pick-up. Oι διαστάσεις του είναι 4.882 χλστ. μήκος, 1.850 χλστ. πλάτος, 1.835 χλστ. ύψος έχοντας στη φαρέτρα του μεταξόνιο που ορίζεται στα 2.850 χλστ., ενώ η απόστασή του από το έδαφος φτάνει τα 225 χλστ., νούμερο καλό για off road αναζητήσεις.
 
Η μάρκα ανακοινώνει μόνο ότι το μοντέλο θα εξοπλίζεται με 18άρες ζάντες αλουμινίου, ανανεωμένο σύστημα infotainment αλλα και μια σειρά συστημάτων υποβοήθησης οδήγησης όπως Hill Descent Control, Hill Start Assist κ.α

Κάτω από το καπό του θα βρίσκεται ένας 2,5 λίτρων ατμοσφαιρικός βενζινοκινητήρας απόδοσης 184 ίππων και 251 Νm ροπής με την μετάδοση πάντως να μην έχει γίνει γνωστή, αν και αναμένεται να εξοπλιστεί τόσο με αυτόματο όσο και με χειροκίνητο κιβώτιο που θα συνεργάζεται με το σύστημα αυτόματης τετρακίνησης της ιαπωνικής φίρμας.
 
 

Mercedes
moto