Νέο Peugeot 408 First Edition: Ειδική έκδοση για τους 50 πρώτους
5 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Νέο Peugeot 408 First Edition: Ειδική έκδοση για τους 50 πρώτους

9.084 Επισκέψεις στο άρθρο (13/10/2022)

Η Peugeot γιορτάζει το λανσάρισμά του νέο crossover της 408 στην αγορά του Ηνωμένου Βασιλείου, προσφέροντας μία ειδική έκδοση γεμάτη με πλούσιο εξοπλισμό, για τους 50 πρώτους αγοραστές.

Ειδική πρώτη έκδοση για 50 τυχερούς

Τα 50 Peugeot 408 First Edition βασίζονται στην έκδοση υψηλών προδιαγραφών GT του 408, με στάνταρ τις 20άρες ζάντες αλουμινίου «Monolithe», έναν ενσωματωμένο φορτιστή 7,4 kWh για το plug-in υβριδικό σύστημα μετάδοσης κίνησης και εσωτερικό με θερμαινόμενα καθίσματα «ντυμένα» σε Alcantara,, με ηλεκτρική ρύθμιση και λειτουργία μασάζ.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Με πλούσιο ξεχωριστό εξοπλισμό

Η λίστα των «έξτρα» της ειδικής έκδοσης δεν σταματά εκεί, καθώς τα 50 πρώτα Peugeot 408 θα περιλαμβάνουν ένα δωρεάν κουτί φόρτισης Pod Point για οικιακή εγκατάσταση και μία επιδότηση της τάξεως των 500 £ (σχεδόν 570 ευρώ), για φόρτιση σε δημόσιο δίκτυο. Κάθε ειδική «πρώτη έκδοση» του Peugeot 408 θα είναι βαμμένη σε μεταλλικό χρώμα Obsession Blue, με μεγάλο μέρος της έκδοσης GT να παραμένει αμετάβλητο. Αυτό περιλαμβάνει το i-Cockpit ταμπλό και το χαρακτηριστικό μικρό τιμόνι των Peugeot.
 

Plug-in υβριδικό με 222 ίππους

Σε ότι αφορά τους κινητήρες, κάτω από το καπό υπάρχει ένα plug-in υβριδικό σύστημα μετάδοση των 222 ίππων, που συνδυάζει έναν βενζινοκινητήρα 1.6 λτ. και ένα ηλεκτροκινητήρα, μεταφέροντας την κίνηση στους εμπρός τροχούς. Στη γκάμα θα υπάρχουν και απλοί κινητήρες εσωτερικής καύσης, ενώ μέσα στον επόμενο χρόνο αναμένεται να δούμε και την αμιγώς ηλεκτρική έκδοση του sport coupe crossover.
 

Συνέχεια του άρθρου >>>
Mercedes
KIA