2 φωτογραφίες »

Το νέο της pick-up παρουσίασε η Fiat.

Νέο Strada από τη Fiat

7.122 Επισκέψεις στο άρθρο (14/2/2020)

Το νέο της pick-up παρουσίασε η Fiat, το οποίο δεν είναι άγνωστο προς το ευρύ κοινό, καθώς μιλάμε για το Strada, που μπαίνει εκ νέου στη γκάμα της ιταλικής μάρκας.


Ο Ιταλός κατασκευαστής παρουσίασε το μοντέλο παραγωγής για τη Νότια Αμερική, στην οποία θα διατεθεί αρχικά, χωρίς να έχει γίνει γνωστό μέχρι αυτή τη στιγμή αν το μοντέλο θα περάσει τον Ατλαντικό ωκεανό για να βρεθεί και στην Ευρώπη.
 
Μιλώντας για τη σχεδίαση του αυτοκινήτου, το εμπρόσθιο άκρο χαρακτηρίζεται από τη μεγάλη γρίλια και τα ακόμα μεγαλύτερα γράμματα που σχηματίζουν το όνομα της Fiat που κυριαρχεί. Παράλληλα ένα ζευγάρι από κομψούς προβολείς και LED φώτα ημέρας ολοκληρώνουν την εμφάνιση. Εικόνες από το εσωτερικό του διπλοκάμπινου Strada δε δόθηκαν στη δημοσιότητα, όμως δε συνέβη το ίδιο και για τα μηχανικά σύνολα.
 
Το νέο Fiat Strada στην αγορά της Βραζιλίας θα εξοπλίζεται με τον γνωστό 1.400άρη βενζινοκινητήρα της μάρκας. Παράλληλα μία πιο αποδοτική μονάδα 1,3 λίτρων θα είναι επίσης διαθέσιμη. Αμφότερα τα μοτέρ θα συνδέονται με ένα πεντάχυτο μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων. Μελλοντικά η εταιρεία θα αναβαθμίσει τη γκάμα των μηχανικών συνόλων προσφέροντας τους νέους turbo κινητήρες βενζίνης, χωρητικότητας 1,0 λίτρου και 1,3 λίτρων συν ένα CVT κιβώτιο ταχυτήτων.

Hyundai
4green