Τα Φθηνότερα Βενζινάδικα στην περιοχή σου

Το αυτοκίνητο παίρνει την ισχύ του από έναν 2λιτρο 4κύλινδρο boxer κινητήρα απόδοσης 137 ίππων σε συνδυασμό με δύο ηλεκτρικά μοτέρ.

Η χωρητικότητας 8,8 kWh μπαταρία δίνει την δυνατότητα στο μοντέλο να κινείται αμιγώς ηλεκτρικά για 27 χλμ.

Η Subaru ανακοινώνει πως ο εσωτερικός διάκοσμος εξοπλίζεται με μια οθόνη αφής 8 ιντσών.

Νέο Subaru XV PHEV

3.958 Επισκέψεις στο άρθρο (20/11/2018)

Την plug-in υβριδική έκδοση του XV παρουσίασε η Subaru, προσφέροντας στο μοντέλο μεγάλη αυτονομία και καλύτερες επιδόσεις. Γνωρίστε το.

Στην επίσημη παρουσίαση της plug-in υβριδικής έκδοσης του ΧV προχώρησε η Subaru, αποκαλύπτοντας το μοντέλο στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Λος Αντζελες μπροστά στα μάτια του κοινού.

Το αυτοκίνητο παίρνει την ισχύ του από έναν 2λιτρο 4κύλινδρο boxer κινητήρα απόδοσης 137 ίππων σε συνδυασμό με δύο ηλεκτρικά μοτέρ. Το ένα από αυτά είναι υπεύθυνο για την εκκίνηση του βενζινοκινητήρα την ίδια στιγμή που λειτουργεί σαν γεννήτρια με σκοπό την φόρτιση των μπαταριών του υβριδικού συστήματος. Το δεύτερο ηλεκτρικό μοτέρ έχει ισχύ 118 άλογα και 202 Νm ροπής και παράλληλα συνεισφέρει στην φόρτιση της μπαταρίας μέσω ανάκτησης της ενέργειας που παράγεται κατά τη διάρκεια του φρεναρίσματος.
 
Η χωρητικότητας 8,8 kWh μπαταρία δίνει την δυνατότητα στο μοντέλο να κινείται αμιγώς ηλεκτρικά για 27 χλμ., με μέγιστη τελική ταχύτητα τα 105 χλμ./ώρα. Η συνολική αυτονομία του μοντέλου ωστόσο φτάνει τα 772 χλμ και η συνολική ιπποδύναμη δεν ξεπερνά τα 147 άλογα, 10 ίππους λιγότερους από την έκδοση με το μοτέρ βενζίνης. Η Subaru πάντως ανακοινώνει πως τα 0-96 χλμ./ώρα γίνονται τώρα 1 δλ. ταχύτερα αλλά και ότι η χωρητικότητα του πορτ-μπαγκάζ, έχει μειωθεί λόγω της θέσης της μπαταρίας από τα 589 στα 450 λίτρα.

Η Subaru ανακοινώνει πως ο εσωτερικός διάκοσμος εξοπλίζεται με μια οθόνη αφής 8 ιντσών που συνεργάζεται με το σύστημα infotainment, το οποίο προσφέρει υψηλή συνδεσιμότητα. Οι Ιάπωνες υπόσχονται συνολική αναβάθμιση, με νέα σχεδίαση και αυξημένη ευρυχωρία για επιβάτες και αποσκευές. Στον εξοπλισμό του νέου Subaru XV υπάρχει η δέσμη συστημάτων ασφάλειας EyeSight, που περιλαμβάνει τα Pre-Collision Braking Control, Adaptive Cruise Control, Lane Keep Assist, High Beam Assist και Subaru Rear Vehicle Detection.

Ας δούμε τι καίει κάθε τύπος αυτοκινήτου: