Η ισχύς πηγάζει από δύο ηλεκτρικά μοτέρ σε συνδυασμό με μια 82kWh μπαταρία.

Η ισχύς πηγάζει από δύο ηλεκτρικά μοτέρ σε συνδυασμό με μια 82kWh μπαταρία.

Το ID. Roomzz μετράται σε 4.915 χλστ. μήκος, 1.890 χλστ. πλάτος, 1.760 χλστ. ύψος και με μεταξόνιο 2.965 χλστ.

Το ID Roomzz εξοπλίζεται με αυτόνομα συστήματα οδήγησης επιπέδου 4.

Nέο VW ID. Roomzz

3.221 Επισκέψεις στο άρθρο (15/4/2019)

Μεγάλο τεχνολογικό εξοπλισμό και καμπίνα πιο ευρύχωρη ακόμα και από το Τοuareg προσέφερε στο ID. Roomzz concept η VW.

Στην επίσημη παρουσίαση του ολοκαίνουριου ID. Roomzz concept προχώρησε η VW,  λίγο χρονικό διάστημα πριν αυτό ντεμπουτάρει στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Σαγκάης που ανοίγει τις πόρτες της στις 18 Απριλίου.

Το concept είναι ουσιαστικά η πιο πρόσφατη προσθήκη της VW στην γκάμα ID και δίνει μια πρώτη γεύση για το μεγάλο ηλεκτρικό SUV που θα λανσάρει στην παγκόσμια αγορά η φίρμα το 2021.
 
Όπως θα καταλάβατε από το όνομα του, αν υπάρχει ένα σημείο που το χαρακτηρίζει, αυτό είναι οι χώροι των επιβατών, με την γερμανική μάρκα να αναφέρει πως η καμπίνα είναι πιο ευρύχωρη ακόμα και από το Touareg. Όσον αφορά τις διαστάσεις, το ID. Roomzz μετράται σε 4.915 χλστ. μήκος, 1.890 χλστ. πλάτος, 1.760 χλστ. ύψος και με μεταξόνιο 2.965 χλστ.

Η ισχύς πηγάζει από δύο ηλεκτρικά μοτέρ σε συνδυασμό με μια 82kWh μπαταρία που βρίσκεται εγκατεστημένη χαμηλά στο πάτωμα. Η συνολική ιπποδύναμη φτάνει τα 306 άλογα ενώ όσον αφορά τις επιδόσεις, το αυτοκίνητο μπορεί να φτάσει τα 100 χλμ./ώρα από στάση σε μόλις 6,6 δευτερόλεπτα.  Η ηλεκτρική του αυτονομία φτάνει τα 450 χλμ. ενώ, για να φορτίσει το 80% της χωρητικότητας της μπαταρίας, μέσω του ταχυφορτιστή, χρειάζονται 30 λεπτά.

Το νέο μέλος της ID γκάμας τραβά τα βλέμματα χάρη στις συρόμενες πόρτες του ενώ στον εσωτερικό διάκοσμο, η καμπίνα μπορεί να διαμορφωθεί με πολλούς τρόπους. Το ID Roomzz εξοπλίζεται με αυτόνομα συστήματα οδήγησης επιπέδου 4, κάτι που σημαίνει πως το ταμπλό είναι λιτό σε σχεδίαση με την παράσταση να κλέβει το φουτουριστικό τιμόνι και η μεγάλη οθόνη infotainment.

Πώς σας φαίνεται;
 

SPRING SEAT
citroen