5 φωτογραφίες »

Το νέο λογότυπο της Κia.

Νέο λογότυπο της Kia με ρεκόρ πυροτεχνημάτων (+vids)

3.223 Επισκέψεις στο άρθρο (7/1/2021)

Πολύ σύντομα αναμένεται να δούμε μοντέλα της Kia να φέρουν το νέο σήμα της εταιρείας, καθώς η κορεατική φίρμα αποκάλυψε επίσημα το επανασχεδιασμένο λογότυπό της, κάνοντας παράλληλα ρεκόρ πυροτεχνημάτων.


Μέσω μίας λαμπερής τελετής που διοργανώθηκε στο Incheon της Νότιας Κορέας η Kia παρουσίασε στο παγκόσμιο κοινό το νέο της λογότυπο. Αν και αρχικά το νέο λογότυπο το είχαμε δει στο πρωτότυπο Imagine που παρουσιάστηκε τον Μάρτιο του 2019 στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης, πλέον η μάρκα το εισήγαγε επίσημα ως το νέο της logo το οποίο δε θα αργήσει να τοποθετηθεί πάνω στα μοντέλα της.
 
Το επανασχεδιασμένο λογότυπο υιοθετεί μία ρυθμική, αδιάσπαστη γραμμή η οποία το καθιστά να φαίνεται σαν μία χειρόγραφη υπογραφή, αφήνοντας με αυτό τον τρόπο πίσω του το πιο δωρικό λογότυπο που έχουμε συνηθίσει μέχρι σήμερα. Παράλληλα η Kia άλλαξε και το σλόγκαν της αντικαθιστώντας το «The Power to surprise» (Η δύναμη του να εκπλήσσεις) με το «Movement that inspires» (Η κίνηση που εμπνέει), σε ελεύθερη μετάφραση.
 
Όπως προαναφέραμε, παράλληλα με την παρουσίαση του λογότυπο η Kia κατάφερε να γράψει και ένα ρεκόρ στο βιβλίο Γκίνες. Η μάρκα χρησιμοποίησε 303 εκτοξευόμενους πυρσούς για να σχηματίσει το νέο της σήμα στον ουρανό της πόλης Incheon και εκατοντάδες ακόμα πυροτεχνήματα που συμμετείχαν στη φαντασμαγορική τελετή. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να της δώσει το ρεκόρ Γκίνες με τα περισσότερα πυροτεχνήματα που έχουν εκτοξευτεί ταυτόχρονα.
 
Αξίζει να σημειωθεί πως η αλλαγή αυτή αποτελεί μέρος της στρατηγικής της εταιρείας που ονομάζεται «Plan S» την οποία και σκοπεύει να αναλύσει η μάρκα στις 15 Ιανουαρίου. Τότε θα μοιραστεί λεπτομέρειες σχετικά με τις αλλαγές στη σειρά προϊόντων της, που θα περιλαμβάνουν πέντε μεγάλες αποκαλύψεις που έχουν προγραμματιστεί να πραγματοποιηθούν αργότερα το 2021.
    

AUTOFIT PASXA
4green