Η Levante εξοπλίζεται με θερμαινόμενα καθίσματα, σύστημα ελέγχου κλιματισμού με τέσσερις ζώνες κ.α

Tα μοντέλα Ghibli και Quattroporte έχουν ακόμα σκούρα LED φωτιστικά σώματα.

Tα μοντέλα Ghibli και Quattroporte έχουν ακόμα σκούρα LED φωτιστικά σώματα.

Η Quattroporte από την πλευρά της εξοπλίζεται με μαύρο ή ανθρακονημάτινο φινίρισμα σε συνδυασμό με φιμέ τζάμια και πίσω κάμερα.

Αρχικά και όσον αφορά στην Ghinli, προσφέρονται θερμαινόμενα σπορτίφ καθίσματα, θερμαινόμενο τιμόνι και μαύρου χρώματος φινίρισμα.

Η Levante εξοπλίζεται με θερμαινόμενα καθίσματα, σύστημα ελέγχου κλιματισμού με τέσσερις ζώνες κ.α.

Nerrisimo έκδοση Μaserati

3.618 Επισκέψεις στο άρθρο (7/3/2018)

Ακόμα πιο πολυτελή και ιδιαίτερα θέλησε να κάνει τρία μοντέλα της η Maserati, παρουσιάζοντας στην Γενεύη την Νerrisimo έκδοση τους.

Το ντεμπούτο της Nerissimo έκδοσης για τα μοντέλα Ghibli, Quattroporte και Levante παρουσίασε η Maserati στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης.

Η πρώτη γεύση από τις εκδόσεις αυτές δόθηκε το περασμένο έτος και ουσιαστικά πρόκειται για «σκοτεινές» εκδόσεις με κατάμαυρη βαφή και ίδιου χρώματος φινίρισμα στην γρίλια, το έμβλημα και τους πλαϊνούς αεραγωγούς.

Tα μοντέλα Ghibli και Quattroporte έχουν ακόμα σκούρα LED φωτιστικά σώματα ενώ η Levante έχει σκουρόχρωμους προβολείς ομίχλης. Και τα τρία μοντέλα πάντως στην έκδοση Nerrisimo προσφέρονται με 20άρες ή 21 ιντσών ζάντες αλουμινίου σε μαύρο ή σκούρο γκρι χρώμα.
Δεν έχει δοθεί ιδιαίτερη έμφαση στον εσωτερικό διάκοσμο των μοντέλων, ωστόσο ο εξοπλισμός τους έχει αναβαθμιστεί συνολικά. Αρχικά και όσον αφορά στην Ghinli, προσφέρονται θερμαινόμενα σπορτίφ καθίσματα, θερμαινόμενο τιμόνι και μαύρου χρώματος φινίρισμα ενώ η Quattroporte από την πλευρά της εξοπλίζεται με μαύρο ή ανθρακονημάτινο φινίρισμα σε συνδυασμό με φιμέ τζάμια και πίσω κάμερα. Τέλος, η Levante εξοπλίζεται με θερμαινόμενα καθίσματα, σύστημα ελέγχου κλιματισμού με τέσσερις ζώνες κ.α

Εκτός από την έκδοση αυτή για τα τρία αυτά μοντέλα της, η Maserati παρουσιάζει και άλλα μοντέλα όπως η Ghibli S Q4 GranLusso σε Bianco Alpi χρώμα και 20άρες ζάντες με αλουμινένιες δαγκάνες φρένων και εσωτερικό από κόκκινο δέρμα. Τα υπόλοιπα μοντέλα είναι μια Quattroporte S Q4 GranLusso και μια GranCabrio MC.
 

PEUGEOT NEW EVANS
4green