13 φωτογραφίες »

Ντεμπούτο για το ηλεκτρικό smart Concept #1

2.861 Επισκέψεις στο άρθρο (6/9/2021)

Το μεγαλύτερο smart στην ιστορία της μάρκας έφτασε, καθώς η εταιρεία αποκάλυψε επίσημα το Concept #1, δηλαδή το νέο της πρωτότυπο οικογενειακό SUV που θα κινείται αποκλειστικά με ρεύμα.

Είναι γνωστό πως η smart έχει αλλάξει πορεία, έχοντας ανακοινώσει πως θα εγκαταλείψει τα μικροσκοπικά αυτοκίνητα για χάρη μεγαλύτερων μοντέλων, τα οποία θα κινούνται αποκλειστικά με ρεύμα. Το πρώτο από αυτά τα αυτοκίνητα που κατ ουσίαν εισάγει τη smart στη νέα εποχή είναι πλέον παρών και πρόκειται για το πρωτότυπο Concept #1 το οποίο και παρουσιάστηκε στο πλαίσιο της Έκθεσης του Μονάχου.

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook »

 
Το μεγαλύτερο smart έως και σήμερα
Περνώντας στα του μοντέλου, να πούμε πως το νέο smart Concept #1  έχει μήκος 4,29 μέτρα, 1,91 μέτρα πλάτος και 1,70 μέτρα ύψος. Δηλαδή το νέο smart crossover concept είναι περίπου τόσο μεγάλο όσο το Mini Countryman. Όντας εξελιγμένο εξ αρχής ως ένα αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο, συνδυάζει τους μικρούς προβόλους και ένα μεγάλο μεταξόνιο για τα μέτρα του που μετράται στα 2,75 μέτρα.
 
Με αλλαγές το μοντέλο παραγωγής
Σε μορφή πρωτότυπου βλέπουμε πως το μοντέλο στο πίσω μέρος έχει δύο μεμονωμένα καθίσματα, ωστόσο το μοντέλο παραγωγής θα μπορεί να φιλοξενήσει τρεις επιβάτες στο πίσω μέρος. Άλλες προδιαγραφές του αυτοκινήτου δεν έχουν μέχρι στιγμής αποκαλυφθεί, ωστόσο το πιθανότερο είναι πως οι πίσω πόρτες στο μοντέλο παραγωγής δε θα ανοίγουν αντικριστά με τις μπροστά.
 
Το νέο SUV της smart βασίζεται στην πλατφόρμα Sustainable Experience Architecture (SEA) της Geely και πατάει σε τροχούς 21 ιντσών. Μπρος και πίσω διαθέτει μπάρες LED για φωτιστικά σώματα, ενώ στο εσωτερικό, η μινιμαλιστική καμπίνα κυριαρχείται από μια μεγάλη οθόνη αφής 12,8 ιντσών.
 
Εξοπλισμένο με μπόλικη τεχνολογία
Εκτός από το νέο σχεδιασμό του και το ευρύχωρο και άνετο εσωτερικό του, η smart ισχυρίζεται πως το αυτοκίνητο θα διακρίνεται για το υψηλό επίπεδο συνδεσιμότητας και μια τεράστια γκάμα προηγμένων τεχνολογιών για την υποστήριξη του οδηγού. Επίσης υπόσχεται τεχνολογία γρήγορης φόρτισης και μεγάλη αυτονομία, χωρίς όμως να γίνεται καμία επίσημη αναφορά στο ηλεκτρικό σύστημα κίνησης.
 
Κατασκευασμένο στην Κίνα, το μοντέλο παραγωγής του Concept #1 αναμένεται να κυκλοφορήσει τοπικά το επόμενο έτος και θα είναι επίσης διαθέσιμο στην Ευρώπη. 

Το μεγαλύτερο smart στην ιστορία της μάρκας έφτασε!
Η εταιρεία αποκάλυψε επίσημα το Concept #1, δηλαδή το νέο της πρωτότυπο οικογενειακό SUV με μήκος 4,29 μέτρα που θα κινείται αποκλειστικά με ρεύμα.
Πως σου φαίνεται;

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Toyota
moto