2 φωτογραφίες »

Ο Raikkonen τρόλαρε τον Hamilton

3.467 Επισκέψεις στο άρθρο (18/9/2020)

Οι ενδυματολογικές επιλογές του Bρετανού και το γενικότερο lifestyle του οδήγησαν τον Kimi Raikkonen στο να τρολάρει τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή. Δείτε τι ανέβασε στο Instagram.


O Κimi Raikkonen είναι γνωστό πως είναι λίγο διαφορετικός από τους υπόλοιπους οδηγούς της Formula 1. Ο Φιλανδός είναι πάντα λιγομίλητος, δεν ενδιαφέρεται για τα φώτα της δημοσιότητας, δεν τον ενδιαφέρει η μόδα ενώ ο ίδιος έχει δηλώσει πως πλέον η ενασχόληση του με την F1 έχει γίνει σχεδόν σαν… χόμπι.

Τον Raikkonen δεν τον νοιάζει ποια είναι η γνώμη των media και του κόσμου για εκείνον και αυτό τον κάνει αυθόρμητο σε βαθμό παρεξήγησης. Χαρακτηριστικό είναι πως στον λογαριασμό του στο Instagram ανέβασε μια εικόνα που κυκλοφορεί ευρέως τις τελευταίες μέρες στο διαδίκτυο, στην οποία απεικονίζεται ο James Hunt να πίνει την μπύρα του φορώντας ένα απλό τζιν παντελόνι και δίπλα του να βρίσκεται ο Lewis Hamilton φορώντας την τελευταία λέξη της μόδας ενώ κινείται πάνω σε ηλεκτρικό scooter. Χαρακτηριστικός ήταν ο τίτλος της: «Η εξέλιξη των οδηγών στην F1».

O Kimi μάλιστα ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό και μια δεύτερη εικόνα, στην οποία απεικονίζεται ο ίδιος σε πιο μικρή ηλικία σε κατάσταση αποσύνθεσης με ένα τσιγάρο στο χέρι με την λεζάντα να γράφει «Mην ανησυχείτε, δεν έχει χαθεί κάθε ελπίδα ακόμη».


 

ELASTIKA 2024
moto