Αυτό είναι το νέο κόσμημα της 4τροχης συλλογής του David Beckham.
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Αυτό είναι το νέο κόσμημα της 4τροχης συλλογής του David Beckham.

Ο ιαγουάρος του Beckham

1.898 Επισκέψεις στο άρθρο (19/1/2016)

Ο David Beckham είναι γνωστό πως λατρεύει τα αυτοκίνητα και πλέον εμπλουτίζει την γκάμα του με την άκρως συλλεκτική Jaguar F-Type Project 7.

Η Jaguar F-Type Project 7 είναι ένα εξαιρετικά σπάνιο αυτοκίνητο η παραγωγή του οποίου δεν θα ξεπεράσει τις 250 μονάδες. Μία από αυτές, σύμφωνα με τα βρετανικά μέσα θα καταλήξει στον David Beckham.
Ο πρώην άσσος της Manchester United είναι γνωστό πως λατρεύει τα αυτοκίνητα. Εξάλλου έχει στη συλλογή του Cadillac EscaladeJeep WranglerFerrari 612 ScagliettiAudi S8Bentley Mulsanne και Aston Martin V8 Vantage.
Πλέον όμως θα έχει και την Jaguar η οποία δημιουργήθηκε για να αποτίσει φόρο τιμής στην ιστορική D-Type. Το βρετανικό supercar διαθέτει έναν 5λιτρο turbo V8 απόδοσης 575 ίππων και 680 Nm, που συνεργάζεται με ένα 8άρι Quickshift αυτόματο κιβώτιο. Έτσι, το βάρους 1.585 κιλών roadster επιταχύνει από στάση στα 100 χλμ./ώρα σε 3,8 δλ., ενώ η τελική του ταχύτητα περιορίζεται ηλεκτρονικά στα 300 χλμ./ώρα.
Η F-Type Project 7 διαθέτει ενεργό πίσω διαφορικό, κεραμικά φρένα matrix και σύστημα κατανομής της ροπής. Οι μηχανικοί της Jaguar τοποθέτησαν νέες αντιστρεπτικές δοκούς, ενίσχυσαν τις αρθρώσεις της εμπρόσθιας ανάρτησης, ενώ ρύθμισαν εκ νέου τα συστήματα Dynamic Stability Control και Adaptive Dynamics, με το τελευταίο να προσαρμόζει τη λειτουργία των αμορτισέρ 500 φορές το δευτερόλεπτο.
Για την ιστορία να πούμε πως η συγκεκριμένη Jaguar θα κοστίζει περίπου 200.000 ευρώ.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Hyundai
test center