Ο Vettel δεν περνά και τις καλύτερες μέρες του στην Ferrari.

O ιταλικός Τύπος «τα χώνει» στον Vettel

4.009 Επισκέψεις στο άρθρο (18/3/2019)

Mεγάλη είναι η κριτική που ασκείται στον Sebastian Vettel από τον ιταλικό Τύπο.

Mπορεί το αποτέλεσμα στο περασμένο Grand Prix να μην ήταν αυτό που περίμεναν στην Ferrari, ειδικά όταν είχαν προηγηθεί αναφορές που έκαναν λόγο πως τα κόκκινα μονοθέσια θα ήταν φέτος μπροστά από τις Mercedes, ωστόσο ο γενικός αρχηγός της Ferrari, κ. Μattia Binoto δεν φαίνεται να πανικοβάλλεται.

Συγκεκριμένα είπε: « Πρέπει να αναλύσουμε τι συνέβη εδώ με ηρεμία. Είμαι πεπεισμένος ότι έχουμε καλό μονοθέσιο. Δεν έχουμε δει τις δυνατότητες του ακόμα». Στον αντίποδα, ωστόσο ο ιταλικός Τύπος φαίνεται πως ασκεί ήδη κριτική στην ομάδα και ακόμα περισσότερο στο Sebastian Vettel λόγω του ότι δόθηκε εντολή να μην τον περάσει ο Leclerc παρά το γεγονός ότι ο νεαρός πιλότος ήταν πιο γρήγορος. Η Gazzetta dello Sport χαρακτήρισε την απόδοση του Vettel «πολύ κάτω του μετρίου» σημειώνοντας: «O Leclerc φαίνεται πως έχει περισσότερη ενέργεια και επισημοποιήθηκε πως του είπαν να μείνει πίσω από τον Vettel στους τελευταίους γύρους παρ ότι ήταν πιο γρήγορος».
 
Ο Binotto πάντως συνιστά ψυχραιμία τονίζοντας: «Δεν αναμέναμε αυτό το αποτέλεσμα. Δεν βελτιωθήκαμε, δεν ξέρω τι συνέβη αλλά δεν νομίζω ότι θα επαναληφθεί. Ίσως είναι ένα μάθημα για μας».

Ο Vettel με την σειρά του φάνηκε αισιόδοξος για την πορεία του πρωταθλήματος λέγοντας: «Ήταν μόνο ένας αγώνας. Η Mercedes είναι πολύ δυνατή και όλοι οι υπόλοιποι είναι πολύ πίσω αλλά η σεζόν είναι μεγάλη».
 

BRIDGESTONE TURANZA 6
moto