Πλήρως ψηφιακό εσωτερικό, πολύ καλά υλικά και λεπτομέρειες από πιο premium κατασκευές χαρακτηρίζουν το ξεχωριστό και όμορφο εσωτερικό του νέου VW Golf. Τα πάνελ αφής αντικαθιστούν τους «ξεπερασμένους» διακόπτες και είναι ευχάριστοι και στη χρήση.

Ο οδηγός θα βρει εύκολα την ιδανική θέση οδήγησης και θα κάτσει χαμηλότερα από το παρελθόν.

Οι χώροι πίσω είναι ελαφρώς καλύτεροι από του προηγούμενου Golf.

Ο χώρος αποσκευών είναι ίδιος με όγκο 380 λίτρων.

Εσωτερικό: Νέα σελίδα με premium και ψηφιακό διάκοσμο

93.683 Επισκέψεις στο άρθρο (12/12/2019)

Η νέα γενιά του VW Golf αντίθετα με τη λογική που ακολουθεί εξωτερικά, αναβαθμίστηκε ιδιαίτερα στο εσωτερικό της ως όφειλε. Εκ πρώτης είναι σαφής η -επιτέλους- πιο εμφανής τοποθέτησή του σε πιο premium κατηγορίες με στοιχεία όπως ο κρυφός φωτισμός, ο μίνιμαλ επιλογέας του κιβωτίου DSG και το προαιρετικό ηχοσύστημα Harman Kardon να επαληθεύουν το παραπάνω γεγονός. Το ταμπλό είναι κατασκευασμένο από μαλακό υλικό καλής ποιότητας και τα επίπεδα φινιρίσματος και συναρμολόγησής του είναι ισάξια των μοντέλων των «αδελφών» Audi, δηλαδή κορυφαίου επιπέδου. Βεβαίως όλη την εικόνα συμπληρώνει και ο φουλ ψηφιακός του διάκοσμος που αποτελείται από τον πίνακα οργάνων των 10 ιντσών και την οθόνη αφής του συστήματος infotainment (8,5 ή 10 ιντσών ανάλογα με την έκδοση), ως προέκτασή του στην κεντρική κονσόλα, μέσω της οποίας ελέγχονται πλέον –σχεδόν- τα πάντα. Παράλληλα συναντάμε νέα πάνελ με διακόπτες αφής αριστερά (για τα φώτα) και στο κέντρο της κονσόλας, ενώ με την αφή ελέγχονται πλέον τα περισσότερα συστήματα, κάτι το οποίο μας έκανε ιδιαίτερα θετική εντύπωση στην πράξη. Το νέο Golf ενσωματώνει παράλληλα και όλα τα σύγχρονα μέσα άνεσης και υποβοήθησης της οδήγησης. Διαθέτει –μεταξύ άλλων- σύστημα ημιαυτόνομης οδήγησης (IQ DRIVE), είναι συνεχώς on line, μπορεί να αλληλεπιδρά με άλλα οχήματα μέσω του Car2X συστήματος ενώ και ο οδηγός μπορεί να «επικοινωνεί» μαζί του μέσω της γνωστής μας «Alexa» της Amazon. Όλα τα παραπάνω βάζουν το Golf σε μια εντελώς νέα και ιδιαίτερα όμορφη εποχή και το διαφοροποιούν για άλλη μια φορά έναντι του άμεσου ανταγωνισμού του. 

Χώροι: Και πάλι –το ίδιο- ευρύχωρο
Οι χώροι στο νέο Golf παραμένουν ευρύχωροι για έως και 5 επιβάτες με το χώρο για τα πόδια των πίσω επιβατών να εμφανίζει ελαφρώς περισσότερο αέρα γι΄αυτούς κάτι που ωστόσο θα περιμένουμε να επιβεβαιωθεί από τις μετρήσεις μας στην Ελλάδα. Αντίστοιχα επαρκής είναι και ο χώρος για τα κεφάλια τους παρά την μείωση του ύψους του αμαξώματος, ενώ ο χώρος αποσκευών έχει και πάλι όγκο 380 λίτρων που με την αναδίπλωση των πίσω καθισμάτων αυξάνεται στα 1.237 λίτρα.

ΠροηγούμενηΕπόμενη σελίδα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)

BRIDGESTONE TURANZA 6
test center