Το περιστατικό αυτό έρχεται από το New Jersey των ΗΠΑ.

Οδηγούσε με πινακίδα δρόμου στο αμάξι της

2.602 Επισκέψεις στο άρθρο (7/12/2017)

Όπως φαίνεται και από την εικόνα του θέματος πρόκειται για μια ακόμα απίστευτη ιστορία από αυτές που κάνουν την εμφάνισή τους και διαβάζοντάς την, μένεις με το στόμα ανοιχτό.

Το περιστατικό αυτό έρχεται από το New Jersey των ΗΠΑ και αφορά μια γυναίκα, η οποία συνελήφθη από τις αστυνομικές αρχές της περιοχής να οδηγά, έχοντας στο αυτοκίνητό της μια πινακίδα, η οποία περνούσε μέσα από την ηλιοροφή και κατέληγε να ακουμπά στο κέντρο των πίσω καθισμάτων.
 
Όταν η 52χρονη συνελήφθη, στην κατάθεσή της ανέφερε πως δεν είχε καταλάβει τίποτα για όλο αυτό το περιστατικό, αν και η έκθεση της αστυνομίας αναφέρει πως η γυναίκα με το αυτοκίνητό της μάρκας  Lexus, είχε διανύσει αρκετά χιλιόμετρα, με την πινακίδα σε αυτό το σημείο.
Σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων Associated Press, η γυναίκα μετά τη σύλληψη της μεταφέρθηκε στα κεντρικά των αστυνομικών αρχών, όπου και της απαγγέλθηκαν κατηγορίες για απρόσεκτη οδήγηση και έκθεση τρίτων σε κίνδυνο και στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερη μέχρι να πραγματοποιηθεί η δίκη.
 
Το ευχάριστο όλης της υπόθεσης είναι πως δεν υπάρχουν αναφορές για θύματα ή τραυματισμούς.

BRIDGESTONE TURANZA 6
moto