2 φωτογραφίες »

Μέχρι αυτή τη στιγμή δεν έχει γίνει γνωστό πότε θα δούμε την 718 Cayman GT4 RS.

Οι εκτεταμένες δοκιμές της Porsche 718 Cayman GT4 RS (+vid)

1.977 Επισκέψεις στο άρθρο (2/11/2020)

Η επερχόμενη Porsche 718 Cayman GT4 RS συνεχίζει τις δοκιμές στο Nürburgring Nordschleife και ένα εκτενές βίντεο άνω των 11 λεπτών παρουσιάζει τις δοκιμές του μοντέλου, ενώ αφήνει να περάσει και ο ήχος του μοτέρ.


Αναφορικά με την εξωτερική εμφάνιση, με την πρώτη ματιά η προσοχή επικεντρώνεται στο νέο καπό που φιλοξενεί και δύο εισόδους αέρα. Από κει και πέρα υπάρχουν ακόμη μεγαλύτερες αλλαγές κατά μήκος των πλευρών όπου οι αεραγωγοί μεγαλώνουν, ενώ έχουν τοποθετηθεί και νέοι στα πλαϊνά παράθυρα. Το πίσω μέρος αποκτά μια μεγάλη αεροτιμή, ενώ οι απολήξεις της εξάτμισης φαίνεται να έχουν μεγαλύτερη διάμετρο.
 
Από κει και πέρα το σύστημα ανάρτησης θα είναι παρόμοιο με αυτό της GT4, η οποία δανείζεται μεγάλο μέρος αυτού από την  911 GT3, όμως πιθανότατα θα υπάρξουν διαφοροποιήσεις στη ρύθμιση και σε κάποια επιμέρους εξαρτήματα που θα κάνουν την ανάρτηση πιο σκληρή και πιο ελαφριά.
 
Σύμφωνα με όσα αναφέρουν μέσα του εξωτερικού, η νέα Porsche 718 Cayman GT4 RS όταν θα κάνει την εμφάνιση της θα έχει σχεδόν 507 ίππους, αριθμός που είναι σημαντικά αυξημένος σε σχέση με τα 420 άλογα που βρίσκουμε στην GT4. Η ισχύς θα συνεχίσει να παράγεται από τον ίδιο 4,0 λίτρων κινητήρα παρά τις φήμες που ανέφεραν προγενέστερα πως το μοντέλο θα εξοπλιστεί με μία βελτιωμένη έκδοση του ίδιου μοτέρ.
 
Μέχρι αυτή τη στιγμή δεν έχει γίνει γνωστό πότε θα δούμε την 718 Cayman GT4 RS. Ίσως κάνει το ντεμπούτο της στα τέλη του 2021 ή στις αρχές του 2022.
 

Toyota
test center