AUTOCHECK
4 φωτογραφίες »

Το αμάξωμα έχει ένα μυώδες και άκρως δυναμικό παρουσιαστικό, με διογκωμένα φτερά και επιθετικό εμπρός μέρος, με κλειστή μάσκα, νευρώσεις στο καπό και αιχμηρά LED φώτα.

Ford Mustang Mach-E - Honda e

122.646 Επισκέψεις στο άρθρο (5/1/2021)

Ford Mustang Mach-E
What is new

- Δύο εκδόσεις μπαταρίας με
αυτονομία ως 600 χλμ.
- Με ισχύ έως 465 ίππους
- 0-100 χλμ/ώρα σε 3,7 δλ.
- ¶φιξη αρχές 21

Η Mustang Mach-E είναι το νέο αμιγώς ηλεκτρικό SUV της Ford. Μπορεί το όνομα Mustang να παραπέμπει στο θρυλικό pony car, ωστόσο αυτή τη φρά πρόκειται για ένα SUV-coupe επιδόσεων, με την προσθήκη του γράμματος «Ε» να αποκαλύπτει την ηλεκτρική του φύση.

Αναφορικά με τη σχεδίαση, το αμάξωμα έχει ένα μυώδες και άκρως δυναμικό παρουσιαστικό, με διογκωμένα φτερά και επιθετικό εμπρός μέρος, κλειστή μάσκα, νευρώσεις στο καπό και αιχμηρά LED φώτα. Στο πίσω άκρο η αεροτομή έρχεται ως συνέχεια της κεκλιμένης οροφής, ενώ τα πίσω φώτα της Mustang έρχονται αυτούσια, αλλά λίγο μεγαλύτερα από την κουπέ έκδοση.

Hi-tech καμπίνα και επιδόσεις που βάζουν φωτιά
Το εσωτερικό της Mustang Mach-E χαρακτηρίζεται από ανάλαφρη σχεδίαση και ευφυή λειτουργικότητα. Σε ό,τι αφορά τα πιο εμφανή χαρακτηριστικά οι επιβάτες θα δουν ένα αυτοτελές σύνολο ψηφιακών οργάνων 10,2 ιντσών, όμως αυτό που «κλέβει» την παράσταση είναι η κάθετα τοποθετημένη οθόνης αφής 15,5 ιντσών για το σύστημα πληροφοριών και ψυχαγωγίας.

Αναφορικά με το σύστημα κίνησης, η Mustang Mach-E διαθέτει δύο εκδόσεις ισχύος 285 και 337 ίππων με κίνηση αντίστοιχα στους πίσω ή και στους τέσσερις τροχούς, ενώ διατίθεται με δύο επιλογές μπαταρίας, 75,7 kWh και 98,8 kWh, που εξασφαλίζουν αυτονομία έως 450 και 600 χλμ. αντίστοιχα. Τέλος υπάρχει και η GT έκδοση υψηλών επιδόσεων, με ισχύ 465 ίππων και ροπή 830 Nm, η οποία ολοκληρώνει το 0-100 χλμ/ώρα σε 3,7 δλ..

Honda e
What is new

- Πρώτο ηλεκτρικό αυτοκίνητο της Honda
- Μήκος 3,9 μ.
- Σε δύο εκδόσεις 136 και 154 PS και αυτονομία έως 220 χλμ.
- ¶μεσα διαθέσιμο για παραγγελία

Tο νέο Honda e είναι μία από τις hot αφίξεις των ηλεκτρικών μοντέλων, η οποία μάλιστα είναι και η πρώτη απόπειρα της Honda στην κατηγορία. Όντας σχεδιασμένο με έμφαση στην απλότητα και την χρηστικότητα, το Honda e, σύμφωνα με τη μάρκα είναι το κατάλληλο αυτοκίνητο για την κίνηση εντός πόλης, έχοντας μήκος μόλις 3,9 μ.. Στο εξωτερικό, οι καθαρές γραμμές ενισχύονται από το σύστημα Side Camera Mirror που αντικαθιστά τους συμβατικούς καθρέφτες με κάμερες, παρέχοντας ζωντανές εικόνες σε δύο οθόνες των έξι ιντσών που βρίσκονται μέσα στο όχημα.

Σε ότι αφορά τις τεχνικές προδιαγραφές, το Honda e είναι εξοπλισμένο με έναν ηλεκτροκινητήρα ο οποίος είναι ρυθμισμένος για να προσφέρει δύο διαφορετικές ιπποδυνάμεις 136 και 154 ίππων και ροπή της τάξης των 315 Nm, με αυτονομία 220 χιλιομέτρων.

Ψηφιακός και διασυνδεδεμένος κόσμος
Στο εσωτερικό, το μεγαλύτερο μέρος του ταμπλό καταλαμβάνεται από δύο οθόνες αφής LCD 12,3 ιντσών που λειτουργούν ως οι κύριες οθόνες ψυχαγωγίας, παρουσιάζοντας μια σειρά εφαρμογών και συνδεδεμένες υπηρεσίες ψυχαγωγίας, οι οποίες εκτός της αφής μπορούν να ενεργοποιηθούν χρησιμοποιώντας φωνητικές εντολές επικοινωνώντας με την υπηρεσία Personal Assistant της Honda. Παράλληλα δίνεται η δυνατότητα στους ιδιοκτήτες να παραμείνουν συνδεδεμένοι στο όχημά τους εξ αποστάσεως μέσω της εφαρμογής My Honda +.

ΠροηγούμενηΕπόμενη σελίδα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)

Ακολουθήστε το autotriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις, στο Autotriti.gr
Toyota
RENAULT TRAFIC