Ανανεωμένο Ford C-MAX

Νέο Ford S-MAX

Νέο Ford Edge

Νέο Ford Mustang

Ανανεωμένο Ford Grand C-MAX

Ανανεωμένο Ford Focus

Νέο Ford Mondeo

Οι πρεμιέρες της Ford στην Έκθεση Παρισιού

20.494 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 6/10/2014

Στο stand της Ford στο Παρίσι, δίπλα στα ήδη γνωστά, «ολόφρεσκα» Mondeo και Focus, βρίσκονται για 1η φορά στην Ευρώπη τα Mustang και Edge, αλλά και τα ανανεωμένα C-MAX & Grand C-MAX, μαζί με το νέο S-MAX.

 
Πλήρες εκθεμάτων εμφανίζεται το φετινό περίπτερο της Ford στο Παρίσι, με τα μοντέλα που το απαρτίζουν να συνθέτουν μια πολύχρωμη, ετερόκλητη δέσμη οχημάτων. Βλέπετε, εκεί βρίσκονται τα γνωστά best sellers της φίρμας στις νέες ή ανανεωμένες εκδοχές τους. Στην πρώτη κατηγορία ανήκουν τα S-MAX και Mondeo, ενώ στη δεύτερη τα Focus και C-MAX - Grand C-MAX. Το μεν νέο Mondeo το είδαμε από κοντά στην ΔΕΘ, το δε ανανεωμένο Focus, είχαμε την ευκαιρία να το οδηγήσουμε πρόσφατα, κατά τη δημοσιογραφική του παρουσίαση στη Μάλαγα της Ισπανίας.

Το παρόν, όμως, δίνουν και δύο κορυφαία μοντέλα με αμερικάνικη «κληρονομιά». Λόγος γίνεται για την SUV ναυαρχίδα της Ford, το νέο Edge, το οποίο θα ξεκινήσει την ευρωπαϊκή του εμπορική «καριέρα» από του χρόνου, αλλά και το θρυλικό muscle car της φίρμας στη νέα του εκδοχή, η εμβληματική Mustang.