• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Τις τιμές για την πολυτελή έκδοση Vignale του Focus Active Χ ανακοίνωσε η Ford.

Στη γκάμα των μηχανικών συνόλων βρίσκεται και ο 1.5 diesel κινητήρας απόδοσης 120 αλόγων.

Διαθέσιμη θα είναι και η βάγκον έκδοση.

Οι τιμές του Ford Focus Active Χ Vignale

3.508 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 4/12/2019

Τις τιμές για την πολυτελή έκδοση Vignale του Focus Active Χ ανακοίνωσε η Ford, αναφορικά με την ελληνική αγορά. Δείτε πόσο κοστίζει.

FORD: Puma Ecoboost Hybrid, με Fοrd Online Bonus


Από 26.412 ευρώ ξεκινά στην ελληνική αγορά το κόστος κτήσης του Ford Focus Active Χ Vignale. Η εν λόγω τιμή αναφέρεται στο μοντέλο που είναι εξοπλισμένο με τον 1.0 EcoBoost (125 PS) κινητήρα, ο οποίος συνδυάζεται με 6άρι χειροκίνητο και 8άρι αυτόματο κιβώτιο (26.683 ευρώ).
 
H crossover εκδοχή του Focus που διαθέτει μεταξύ άλλων ζάντες 17 ιντσών, μαύρη οροφή και καλύμματα καθρεπτών και LED φωτιστικά σώματα, ανεβάζει την τιμή της στις 27.063 ευρώ αν εξοπλιστεί με τον 1.5 EcoBoost κινητήρα βενζίνης, ο οποίος προσφέρετε σε δύο ιπποδυνάμεις (150 και 182). Να σημειωθεί πως η έκδοση των 182 ίππων συνδυάζεται αποκλειστικά με το αυτόματο κιβώτιο 8 ταχυτήτων (33.575 ευρώ).
 
Στη γκάμα των μηχανικών συνόλων βρίσκεται και ο 1.5 diesel κινητήρας απόδοσης 120 αλόγων. Η μοναδική πετρελαιοκίνητη επιλογή κοστίζει 27.264 ευρώ για όσους επιλέξουν το 6άρι χειροκίνητο κιβώτιο, ενώ η τιμή ανεβαίνει στις 33.065 ευρώ για όσους στραφούν στο αυτόματο κιβώτιο 8 σχέσεων.  
 
Από κει και πέρα να σημειώσουμε πως στο εσωτερικό, θα μπορέσει κανείς να βρει δερμάτινα καθίσματα και δερμάτινο τιμόνι, ειδικά για την εν λόγω έκδοση. Παράλληλα το παρών δίνουν πολλά τεχνολογικά συστήματα  όπως το Active Park Assist, αλλά και το head-up display.
 
Τέλος να σημειωθεί πως η Ford γνωστοποίησε πως με τη νέα χρονιά θα λανσάρει την ήπια υβριδική τεχνολογία 48 βολτ (EcoBoost Hybrid 48-Volt), η οποία μειώνει την κατανάλωση καυσίμου και βοηθά την απόδοση.

Σχολιάστε

101 διαθέσιμα άρθρα για FORD  FOCUS

Tags: FORD FOCUS