Οι τιμές του ανανεωμένου VW Polo GTI στην Ελλάδα
5 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Οι τιμές του ανανεωμένου VW Polo GTI στην Ελλάδα

5.399 Επισκέψεις στο άρθρο (16/12/2022)

Στα 36.600 ευρώ είναι η τιμή με την οποία μπορεί κάποιος να αποκτήσει το ανανεωμένο VW Polo GTI στην χώρα μας.

Το μικρό πυραυλάκι της VW

Tην τιμή με την οποία θα διατίθεται στην Ελλάδα το ανανεωμένο Polo GTI έκανε γνωστές η ελληνική αντιπροσωπεία της Volkswagen στην χώρα μας. Συγκεκριμένα, όπως βλέπουμε στον τιμοκατάλογο της γερμανικής μάρκας, το Polo GTI κοστίζει από 36.600 ευρώ με τα τέλη κυκλοφορίας του να υπολογίζονται στα 109 ευρώ.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

2λιτρος TSI με 207 άλογα, κάνει το 0-100 σε 6,5 δλ.

Το παρών κάτω από το καπό δίνει ξανά ο γνωστός 2λιτρος TSI βενζινοκινητήρας, ωστόσο μετά από βελτιώσεις που έγιναν στο σύστημα τροφοδοσίας του μοτέρ, η απόδοση του αυξήθηκε κατά 7 άλογα, ήτοι 207 ίππους με 320 Nm ροπής.  Το μοτέρ συνδυάζεται με το 7άρι DSG αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη που προσφέρεται στάνταρ και το οποίο στέλνει την κίνηση αποκλειστικά στους μπροστινούς τροχούς. Το 0-100 χλμ./ώρα γίνεται σε 6,5 δευτερόλεπτα, ενώ η τελική ταχύτητα παραμένει αμετάβλητη στα 240 χλμ./ώρα.

Με οθονάρα στο εσωτερικό

Στο εσωτερικό, η πιο σημαντική αλλαγή είναι η ύπαρξη του νέου συστήματος ψυχαγωγίας της VW, με οθόνη αφής υψηλής ανάλυσης 8,0 ιντσών ως στάνταρ, υπάρχει όμως και η δυνατότητα αναβάθμισης με το σύστημα «Discover Pro» που συσκευάζεται σε οθόνη 9,2 ιντσών, ενώ παράλληλα δίνει τη δυνατότητα στον οδηγό και τους επιβάτες να συνδεθούν σε υπηρεσίες streaming, τη δυνατότητα αποθήκευσης προφίλ προγραμμάτων οδήγησης στο cloud και ασύρματη ενσωμάτωση των Apple CarPlay και Android Αυτο.

Συνέχεια του άρθρου >>>
Hyundai
vw