" />
 • Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Διαθέσιμες στη χώρα μας όλες οι εκδόσεις αμαξώματος του Audi A3. Δείτε αναλυτικά τις τιμές και τον εξοπλισμό κάθε έκδοσης.

Οι τιμές του νέου Audi A3

Διαβάστηκε από 16288 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 26/7/2016

Η Audi ανακοίνωσε τις τιμές του νέου A3 στη χώρα μας και παράλληλα έδωσε στοιχεία για τις εκδόσεις κινητήρων και τον εξοπλισμό. Δείτε τα αναλυτικά.

 
Η διάθεση του νέου Audi A3 ξεκινά και στη χώρα μας και περιλαμβάνει όλες τις εκδόσεις αμαξώματος, από το 3θυρο και το 5θυρο ως το σεντάν και το cabrio.

Ας δούμε λοιπόν παρακάτω αναλυτικά τις τιμές κάθε έκδοσης και τον εξοπλισμό.


 
 • Πειραιωτης

  Τον χαβα του οι γοτθοι. Η θα ζητουν για τον κουβα tiguan 30+ χιλιαρικα η θα πλασαρουν το 1 λιτρου Α3 22 κοντα χιλιαρικα,μια φωτοτυπια που συντηρει τον εαυτο της για χρονια χωρις να αλλαξει στο ελαχιστο. Σαλταρισμενη στο τετραγωνο η του group!!

    8
 • ΑΣΤΟΧΙΑ ΥΛΙΚΟΥ

  Από τη Βίκιπαίδεια: "Τα Τάγματα Ασφαλείας (κατά την επίσημη ονομασία τους Τάγματα Ευζώνων ή με τον απαξιωτικό χαρακτηρισμό Γερμανοτσολιάδες, εξ αιτίας του δωσιλογισμού) ήταν παραστρατιωτικές ομάδες που έδρασαν στην Ελλάδα κατά το Β' Παγκόσμιο Πόλεμο, σε ρόλο υποστηρικτικό των Γερμανο-Ιταλο-Βουλγαρικών δυνάμεων κατοχής. Δημιουργήθηκαν από την κατοχική κυβέρνηση του Ιωάννη Ράλλη κατόπιν έγκρισης της Βέρμαχτ, με σκοπό τη διατήρηση της έννομης τάξης, κυρίως στην ύπαιθρο, πλήττοντας έτσι και την όποια αντίσταση προέβαλε ο ελληνικός λαός." Ουτε για αστειο δεν θα εβαζα τετοιο ψευδωνυμο....Ντροπή!

    3
 • germanotsolias

  Με τη νεα φορολογιση θελουν να μας εξαναγκασουν στη μιζερια και την αναξιοπρεπεια,ντε και καλα να οδηγουμε ολοι τους κουβαδες τα Γιαουρις!Δε θα τους περασει ομως! (1.4 s-tronic 27000 στη γερμανια,με τα 30650 παιρνεις Α4!)

    3