3 φωτογραφίες »

To Peugeot 3008 στην Έκθεση Αυτοκινήτου!

2.929 Επισκέψεις στο άρθρο (19/11/2020)

Η 1η digital Ελληνική Έκθεση Αυτοκινήτου! 24 Νοεμβρίου ανοίγει τις ψηφιακές της πύλες. Επισκεφτείτε την χωρίς μετακινήσεις, χωρίς συνωστισμό, χωρίς εισιτήριο! Απλά με 1 κλικ, όλα τα νέα και τα best sellers μοντέλα αυτοκινήτου της ελληνικής αγοράς, μεταξύ των οποίων και το με premium υπόσταση C-SUV, Peugeot 3008.

Το νέο Peugeot 3008 είναι ένα γοητευτικό και ικανό SUV στο οποίο η ποιότητα, η υψηλή τεχνολογία και η οδηγική απόλαυση αποτελούν τα βασικά στοιχεία της premium υπόστασής του.

To αναγνωρισμένο και ως «Ευρωπαϊκό Αυτοκίνητο της Χρονιάς» για το 2017 μπαίνει στη δεύτερη φάση του κύκλου ζωής του και το κάνει με αλλαγές στην εμφάνιση, όπως τη φαρδιά, χωρίς πλαίσιο, μάσκα και τους στάνταρ LED νέας σχεδίασης προβολείς, ενώ τα επίσης LED φώτα ημέρας είναι κάθετα τονίζοντας την εντυπωσιακή σχεδίαση και την premium φιλοσοφία του γαλλικού μοντέλου. Ανάμεσα στις τεχνολογίες του που θα σας εντυπωσιάσουν είναι σίγουρα η δυνατότητα ημιαυτόνομης οδήγησης, αλλά και το Night Vision, ενώ τα μοντέλα που εξοπλίζονται με αυτόματο κιβώτιο διατίθενται τώρα με 3 (4 στην περίπτωση των hybrid) επιλογές κίνησης, Normal, Sport & Eco.

Στην καμπίνα, το i-Cockpit συνεχίζει να κλέβει την παράσταση, εφοδιασμένο με μια μεγαλύτερη οθόνη αφής 10 ιντσών που συνδυάζεται με ένα ψηφιακό πίνακα οργάνων 12,3 ιντσών, δίνοντάς του ακόμα πιο premium αέρα. Τα υλικά και η συναρμογή βρίσκονται σε premium επίπεδα, ενώ η πρακτικότητα και η ευρυχωρία αποτελούν σημεία αναφοράς με το χώρο αποσκευών να αρχίζει από την κορυφαία τιμή των 520 λτ. και να κορυφώνεται στα 1.482 λτ. με την αναδίπλωση της πλάτης των πίσω καθισμάτων.

Η γκάμα των κινητήρων του ανανεωμένου 3008 ξεκινά με τον 3κύλινδρο τούρμπο PureTech βενζινοκινητήρα 1,2 λίτρων με 130 PS, ενώ το παρών δίνει και ο 4κύλινδρος βενζινοκινητήρας 1,6 λίτρων με 180 ίππους, που συνδυάζεται αποκλειστικά με αυτόματο κιβώτιο EAT8. Στο diesel το ανανεωμένο Peugeot 3008 έρχεται με τον 4κύλινδρο 1,5 λίτρων BlueHDi που αποδίδει 130 ίππους διαθέσιμος σε χειροκίνητες και αυτόματες εκδόσεις. Φυσικά διαθέσιμες είναι και δύο plug-in υβριδικές εκδόσεις: Η HYBRID 225 e-EAT8 των 225 ίππων και η τετρακίνητη HYBRID4 300 e-EAT8 των 300 ίππων!

Στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια, η Peugeot εκπροσωπείται από τον επίσημο εισαγωγέα και έμπορο AIGLON S.A. μέλος του Ομίλου Συγγελίδη, κάτι που μαρτυρά το μυστικό της επιτυχίας της Peugeot τα τελευταία χρόνια και την εκτόξευση των πωλήσεις και της δημοφιλίας της φίρμας στη χώρα μας.
 
Η Peugeot συμμετέχει στην Έκθεση Αυτοκινήτου του 2020 με 7 μοντέλα, από τα μινι και μικρά 108 και 208, το μικρομεσαίο 308, έως τα SUV 2008 και 3008, ενώ το παρόν θα δώσουν και τα νέα ηλεκτρικά e-208 και e-2008.
Save the date: 24 Νοεμβρίου, επισκεφτείτε την Έκθεση και δείτε όλα τα νέα και best selles μοντέλα της Peugeot και άλλων σημαντικών κατασκευαστών!

Διαβάστε περισσότερα για το Peugeot 3008

Τι πρέπει να ξέρετε για την Έκθεση Αυτοκινήτου 2020
Μετά την επιτυχία της «Διεθνούς Έκθεσης του AutoΤρίτη», που είχε πάνω από 1.600.000 επισκέψεις, στα περίπτερα της, σειρά έχει η «Ελληνική Έκθεση Αυτοκινήτου».
Η 1η digital Έκθεση Αυτοκινήτου!
 
Από τις 24 Νοεμβρίου και για διάστημα 3 εβδομάδων, θα παρουσιάσει:
  • ΟΛΑ τα ΝΕΑ & τα Βest Sellers μοντέλα των σημαντικότερων κατασκευαστών, τα οποία βρίσκονται και διατίθενται ήδη στην ελληνική αγορά. Βενζινοκίνητα, Diesel, Υβριδικά & Ηλεκτροκίνητα μοντέλα και οι καλύτερες προσφορές τους!
  • Τις AFTER SALES υπηρεσίες της ΝΕΑΣ εποχής που δίνουν καινοτόμες λύσεις στις νέο-αναδυόμενες ανάγκες του κοινού.
  • Τις ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ προτάσεις από την αγορά των ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ. Premium, Budget & Best Sellers προιόντα από TOP Βrands σε ειδικό ΤΟΜΕΑ στην Έκθεση Αυτοκινήτου του autotriti!
  • Και σε ειδικό ΤΟΜΕΑ, ΠΡΟΙΟΝΤΑ & ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ αυτοκινήτου! Επώνυμα Brands, Value for money προτάσεις για ιδιώτες & για επαγγελματίες B2B
 Φυσικά –όπως κάθε χρόνο- κατά την διάρκεια της Έκθεσης Αυτοκινήτου το κοινό, που αναμένεται να ξεπεράσει τις 1.500.000 επισκέψεις (!), θα έχει την δυνατότητα να συμμετάσχει και στον διαγωνισμό-θεσμό της ελληνικής αγοράς αυτοκινήτου για την ανάδειξη του ΚΑΛΥΤΕΡΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ της ΧΡΟΝΙΑΣ «Best Car 2021»!

peugeot
skoda